Jump to content

ACDCEugen

Member
  • Posts

    688
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

9514 profile views

ACDCEugen's Achievements

Regular

Regular (8/14)

188

Reputation

  1. 'Nu poti recupera adminul pentru ca ai nu ai activitate si colegii nu sunt de acord'-Kelton 2k18 si serverele B-ZONE mor, cum dracu sa ai activitate si colegii, mama ce colegi dai /report nu raspunde nimeni la War nema, nu e de mirare ca au plecat toti jucatorii. Las o balta, mai bine iti bagi ***** de tot, RPG3 avea putini jucatori acuma are si mai putini. 'Trebuie sa o iei de jos de tot daca vrei sa fi unde ai fost'-Danel 2k18, eu nu sunt sclav ca tine, am viata, salut. Retras definitiv, fara reveniri, fara alte rahaturi (hai in factiune, vino sa jucam sau hai sa ne reapucam). N-ai cu cine.

  2. ACDC is back!

    1. D R i T

      D R i T

      Bravo ba bro!!!!

  3. Ati zis ca renuntati la orele necesare aplicarii in factiuni, dar tot nu pot aplica, imi zice ca imi trebuie 10 ore jucate in minim 2 luni, cand intru pe panel sa aplic, nu merge. Ori se renunta la numarul de ore ori nu?
  4. Display Name:ACDCEugen Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):Nu o gasesc, s-a schimbat forumul si nu mai dau de ea. Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Vreau ceva cu Mayweather, sa se vada clar, pe versiunea asta de forum toate imaginile pe care le pun se vad low quality. Tema (In caz ca nu exista o imagine):- Text:Eugen Dimensiuni:Cat sa iasa clar Alte precizari:-
  5. ACDC a terminat cu BACALAUREATUL, astept sa vad ce am facut, daca am picat la ceva si vin in august iarasi, adio Meciul Banilor.

  6. ACDC a trecut de proba la matematica, mai are doar o singura belea de trecut, biologie.

    In August, meciul banilor se difuzeaza doar pe HBO PPV:Mayweather vs McGregor, sustine The Money Team pentru 50-0.

  7. ACDC a facut tot la romana, am avut noroc sa imi pice ce stiam mai bine, dar mai are de trecut 2 belele.

    In August sper sa stau linistit pentru ca ma pregatesc de meciul mileniului:Mayweather vs McGregor (primul salariu se duce pe o plasma deoarece acest meci merita un TV Full HD pe masura) nu sa stau iarasi la BAC.

  8. Maine, 23 Mai 2017, este ultima mea zi ca elev din viata mea, maine mai sunt elev cateva ore, apoi nu voi mai fi niciodata in viata mea.

    In traducere, am scapat motherfuckers, chiar am scapat de scoala.

    ACDC is back-10 iulie 2017---Voi cere admin inapoi, daca il recuperez, expresia 'ACDC care prinde fraierii' revine la moda curand. 

  9. Maine, 23 Mai 2017, este ultima mea zi ca elev din viata mea, maine mai sunt elev cateva ore, apoi nu voi mai fi niciodata in viata mea.

    In traducere, am scapat motherfuckers, chiar am scapat de scoala si decolez ca avionul din locul ala unde mi-am petrecut atatia ani din viata.

    Abia astept sa dau si BAC-ul si sa imi iau o vacanta lunga deoarece merit asta dupa atatia ani de zile.

    Daca voi da la facultate sper sa nu fie teroarea asta cum este in liceu unde inveti toate idioteniile cum ar fi logaritmi, poezii la Limba Romana sau alte prostii, ci lucruri care chiar te ajuta si se aplica la servici, nu povesti cu zane.

    ACDC is back-10 iulie 2017---Voi cere admin inapoi, daca il recuperez, expresia 'ACDC care prinde fraierii' revine la moda curand. 

  10. Cum fac sa modific semnatura de la forum?

  11. ACDC face poze in gara :D

  12. Ce format este bun pentru a se vedea clar pozele de la avatar? Update-ul de la forum a dereglat toate avatarele.

  13. La negrii sa mananci de la Mc Donald's, sa conduci un Audi sau ce marca e (min 1:47), sa iti pui un lant de aur la gat si sa arunci cu dolari pe jos si sa locuiesti in casa aia care arata destul de bine, inseamna sa fi sarac. Daca vad o Dacia 1310 oare ce mai zic ca e? =))

  14. The only one and the only man on the hood

  15. The only one and the only Hood Daddy

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.