Jump to content

Plangere - Ikarus14 - Kick total aiurea

Leonard RPG 3
 Share

Recommended Posts

2.6) Nu vorbiti alte limbi in afara de românã si englezã pe chatul public. Puteti folosii /tell.

2.3) Nu injurati si nu folositi limbaj vulgar! Veti fi sanctionati in functie de caz.

2.6) Atata timp cat pe chat e voie numai limba romana si engleza, iti dai seama ca pot fi si englezi printre noi.

2.3) Cuvantul "nigga" este unul vulgar, nu cred ca ti-ar conveni daca ai fi de culoare si ti s-ar adresa cineva in acest fel.

Dovada: http://imgur.com/sQ2Uu64

@, Asa si? Ti se pare ca am vorbit chineza sau? :)) Am scris in engleza, si nu mi te-am adresat tie in primul rand ci altcuiva. In al doilea rand, de cand cuvantul nigga este considerat vulgar? Apropo despre ce X este vorba in aceea poza? 8-> Inteleg ca esti moderator dar totusi, regulamentul este pentru toti!

BTW, un membru staff care face poza in care se vede X-Ray, nu este prea frumos. - Se vede foarte clar asa ca nu pot nega.

Edited by Leonard RPG 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.