Dwight RPG2 Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Te-ai gandit sa te casatoresti cu aleasa/alesul inimii tale, ti-ai gasit local, dar nu ai lautari? Acuma ai sansa, mR.TeC, Justice69 si Alexanderu.xD va ofera nunta minunata, cantam intre orele 9:00-12:00 si 17:00-20:00 orice tip de melodii, in special manele.Gama 1): 30 de minute cantam manele la alegerea voastra, contra cost, 1500$ persoana.Gama 2). 1 ora cantam manele la alegerea voastra, contra cost, 2000$ persoana(negociabil).Gama 3). 1 ora si 30 de minute, cantam manele la alegerea voastra, contra cost, 2500$ persoana.Gama 4). 2 ore cantam manele la alegerea voastra, contra cost, 5000$ persoana(negociabil). Model oferte: Nick: Level: Factiunea: Locația: Gama ceruta( 1, 2, 3, 4): Manelele cerute: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nu te supara ca nu postez cu model. Am doar o intrebare de pus. Cantati si ceva rock / de relaxare? Muzica culta, in general. Lasa quote, te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwight RPG2 Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 Nu te supara ca nu postez cu model. Am doar o intrebare de pus. Cantati si ceva rock / de relaxare? Muzica culta, in general. Lasa quote, te rog. Incercam sa facem o repetitie maine, vad cum iese pe rock, relaxare, jazz si vedem cum o sa iasa, data viitoare da-mi PM.O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.