Jump to content

Salah rămâne în Seria A

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

488090_488090_salah.jpg

Chelsea a anunțat că egipteanul Mohamed Salah va fi împrumutat tot în Seria A, după ce în sezonul precedent a evoluat pentru Fiorentina. Noua echipă a egipteanului în vărstă de 23 ani este AS Roma, echipă ce a încheiat sezonul trecut din Italia pe locul II, în spatele campioanei din ultimii trei ani, Juventus. Suma împrumutului se ridică la 5 milioane de euro, iar opțiunea de transfer ce poate fi activată în orice moment este de 15 milioane de euro. Ultimul sezon a reprezentat apogeul carierei pentru Salah, cota de transfer crescându-i cu 5 milioane de lire, ajungând la 12,6 milioane de lire. La prezentarea oficială, Salah a declarat că planul lui pentru acest sezon este de a ajuta echipa din capitala Italiei să câștige din nou titlul după o pauză îndelungată. Salah va purta tricoul cu numărul 11 iar salariul pe sezon este de 2,5 milioane de euro.

Sursa: DigiSport (modificat)

Părerea mea: afacerea perfectă pentru toți.

Sezonul trecut din ce îmi aduc eu bine aminte, Salah a facut un cuplu foarte bun in atac cu Mario Gomez. Din cauza accidentarilor dese ale lui G.Rossi si sunt de părere ca mai trebuia să rămână încă un sezon la Fiorentina. Chiar cand începuse să se adapteze. Oricum este foarte greu sa prindă loc in primul 11. Avand o concurență foarte mare si anume Gervinho, Ljajic, Iturbe (care poate să evolueze destul de bine si în bandă). Are de muncit acest băiat ca sa prindă un loc de titular. Ce il avantajează pe el este doar viteza si driblingul, la finalizare stă cam prost.

@@Fanaticul, nu cred, Fiorentina clar se bate maxim pentru locul 5, nu ai cum să scoți Juventus, Roma, Lazio și eventual echipele din Milano, mai nou întărite.

Gervinho e mai mult plecat, băiatul nu prea mai are treabă cu fotbalul. Eu zic că dacă i se dă încredere face un sezon și mai bun.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.