MariusCristi Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Model pentru intrebari : O problema Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand incerc sa dau Copy/Paste in SA:MP nu merge,nu apare ce am copiat,merge doar pe google.M-am asigurat ca am dat CTRL+V in joc,dar nimic.Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 @@MariusCristi, Am intampinat problema asta, eu inchideam jocul si il deschideam din nou si se rezolva. Aveam foarte multe moduri, nu am putut detecta care din ele mi-au cauzat asta, tu ce moduri ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusCristi Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 @@MariusCristi, Am intampinat problema asta, eu inchideam jocul si il deschideam din nou si se rezolva. Aveam foarte multe moduri, nu am putut detecta care din ele mi-au cauzat asta, tu ce moduri ai? Pai am hpzor.cs,Changeskin.asi,Firstperson.cs,anticrasher037.cs,sprintbar.cs,Selfphoto_bykrash.cs,ScreenShot_ByKrash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 @@MariusCristi,Sfatul meu este sa salvezi respectivele moduri (backup) si sa incepi sa scoti pe rand cate un mod si sa testezi daca functioneaza CTRL+V. Nu ai multe moduri, teoretic ar fi usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Nu s-au mai oferit raspunsuri, topic inchis (inactiv). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.