Jump to content

Vrei sa fii director de film?

Westbrook Studio

Recommended Posts

Salut, ma numesc Faust, joc cu nickname-ul Westbrook atat pe rpg1 cat si pe movie.

Azi, am decis sa va ofer un serviciu, servicul vostru este sa fiti Director de film, cat de tare suna asta?

Ti-ai dorit vreodata sa ai un film al tau? A venit momentul. Daca vrei cumva un film, sa fie al tau, fa cerere la Agentia de filme Westbrook.

Atentie, pentru a face cerere urmeaza modelul de jos.

Nume:

Nivel:

Numele videoclipului:

Introducere:

Cuprins:

Incheiere:

Efecte:

Gen:

La cate minute vrei sa ma incadrez:

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu):

Lista de preturi (Pretul unui videoclip se calculeaza dupa mai multe criterii)

* 1 minut de filmare = 1000$ ( Ex: un videoclip de 5 minute va costa 5.000$ )

* Daca vrei cu efecte speciale mai adauga 500$

* Daca vrei tranzactii moderne adauga 500$

* Daca vrei ca numele Westbrook Studio sa nu apara in clip adauga 500$ ( Ex: Sa nu apara " Un clip facut de Westbrook Studio " )

* Daca vrei ca numele tau sa apara in clip adauga 500$ ( Ex: Sa apara " Un clip facut de (cine face cererea) "

* Daca vrei ca clipul tau sa fie Full HD (1080p HD) adauga 2.000$ ( HD 720p este gratis )

* Daca vrei ca videoclipul sa apara pe canalul meu ( ca nu ai canal de youtube ) mai adauga 1.000$

* Daca vrei proiectul in Sony Vegas adauga 5.000$ + cate minute are videoclipul ( Ex: Daca videoclipul are 5 min adauga 2.500$ )

* Daca vrei ca subtitrarile sa arate frumos, modern mai adauga 500$

* Daca vrei muzica pe fundal mai adauga 500$ (500$ inseamna 2 piese)

* Un videoclip standard inseamna ca platit doar minutele videoclipului.

Pachetul 1 = Un videoclip, 720p HD, efecte + tranzactii + cadou scriem Un clip facut de (cine a facut cererea) = 800$ + minutele clipului

Toate astea faceau = 500 (efectele) + 500 (tranzactii) + 500 (cadoul) = 1.500$ + minutele clipului.

Pachetul 1 = Un videoclip, 1080p HD, efecte + tranzactii + cadou scriem Un clip facut de (cine a facut cererea) = 2.000$ + minutele clipului

Toate astea faceau = 500 (efectele) + 500 (tranzactii) + 500 (cadoul) = 3.500$ + minutele clipului.

Atentie: Se ofera jumate de suma inainte/jumate de suma dupa ce videoclipul este gata.

Atentie: Daca cumva dau teapa sau iau teapa, sanctiunea va fi drastica.

Atentie: Daca cumva videoclipul nu este satisfacator suma nu se inapoiaza.

Atentie: Primesc banii doar pe RPG 1.. n-am cont pe RPG2 sau RPG3.

Odata cererea acceptata vei primi PM de la mine, dublu post inseamna report, orice alt post va primii report.

Edit:

Pachetul 1 = Un videoclip, 720p HD, efecte + tranzactii + cadou scriem Un clip facut de (cine a facut cererea) = 800$ + minutele clipului

Toate astea faceau = 500 (efectele) + 500 (tranzactii) + 500 (cadoul) = 1.500$ + minutele clipului.

Pachetul 2 = Un videoclip, 1080p HD, efecte + tranzactii + cadou scriem Un clip facut de (cine a facut cererea) = 2.000$ + minutele clipului

Toate astea faceau = 500 (efectele) + 500 (tranzactii) + 500 (cadoul) = 3.500$ + minutele clipului.

Actualizare preturi (scadere):

* 1 minut de filmare = 200$ ( Ex: un videoclip de 5 minute va costa 1.000$ )

* Daca vrei cu efecte speciale mai adauga 200$

* Daca vrei tranzactii moderne adauga 200$

* Daca vrei ca numele Westbrook Studio sa nu apara in clip adauga 250$ ( Ex: Sa nu apara " Un clip facut de Westbrook Studio " )

* Daca vrei ca numele tau sa apara in clip adauga 250$ ( Ex: Sa apara " Un clip facut de (cine face cererea) " )

* Daca vrei ca clipul tau sa fie Full HD (1080p HD) adauga 500$ ( HD 720p este gratis )

* Daca vrei ca videoclipul sa apara pe canalul meu ( ca nu ai canal de youtube ) mai adauga 500$

* Daca vrei proiectul in Sony Vegas adauga 5.000$ + cate minute are videoclipul ( Ex: Daca videoclipul are 5 min adauga 1000$ )

* Daca vrei ca subtitrarile sa arate frumos, modern mai adauga 200$

* Daca vrei muzica pe fundal mai adauga 250$ (250$ inseamna 2 piese)

* Un videoclip standard inseamna ca platit doar minutele videoclipului + cadou efecte si subtitrari.

@,

Nume: MaDoXxX

Nivel: 82

Numele videoclipului: MaDoXxX's Story

Scenariu: 13.06.2013, o zii frumoasa de vara. Cum mi-am facut contul am inceput sa bat pe toti de la spawn civil. Dupa exament am fost sa-mi iau rent, asta in vreo 2-3 ore ca nu gaseam si dupa primul meu job a fost trucker, urmat de bus driver si garbage man, asta pana la level 15 cand am intrat in prima mea mafie, The Tsar Bratva. Membru de 2 saptamani( rank 1 ), am iesit, iar dupa 6 luni de zile, am intrat in TTC unde am obtinut rank 5, dupa am primit fw si am iesit. Am intrat in FBI, membru 1 luna de zile(rank 1), am iesit cu 3/3 FW si actuala mea factiune S.i LV, unde sunt membru de 1 an si rank-ul 5 ( manager ). [ Te descurci tu, foloseste imaginatia ;) ]

Efecte: De toate

Gen: prezentare, fara subtritrari, daca se poate :)

La cate minute vrei sa ma incadrez: 5, maxim 6-7.. Si la partea cu S.i sa dureze ceva mai mult

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): verifici tu :))

Nume:BigJoh

Nivel:11

Numele videoclipului:Drifting Elegy by:Ionut Gavriloaea

Introducere:Saut ma numesc Ionut si am sa va prezit un set de drifturi

Cuprins:-

Incheiere:Multumesc de vizualizare

Efecte:Multe efecte sa aiba

Gen:Cars

La cate minute vrei sa ma incadrez:2-3

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu):4-5k

@,

Nume: MaDoXxX

Nivel: 82

Numele videoclipului: MaDoXxX's Story

Scenariu: 13.06.2013, o zii frumoasa de vara. Cum mi-am facut contul am inceput sa bat pe toti de la spawn civil. Dupa exament am fost sa-mi iau rent, asta in vreo 2-3 ore ca nu gaseam si dupa primul meu job a fost trucker, urmat de bus driver si garbage man, asta pana la level 15 cand am intrat in prima mea mafie, The Tsar Bratva. Membru de 2 saptamani( rank 1 ), am iesit, iar dupa 6 luni de zile, am intrat in TTC unde am obtinut rank 5, dupa am primit fw si am iesit. Am intrat in FBI, membru 1 luna de zile(rank 1), am iesit cu 3/3 FW si actuala mea factiune S.i LV, unde sunt membru de 1 an si rank-ul 5 ( manager ). [ Te descurci tu, foloseste imaginatia ;) ]

La cate minute vrei sa ma incadrez: 5, maxim 6-7.. Si la partea cu S.i sa dureze ceva mai mult

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): verifici tu :))

Videoclipul tau va fi gata pana la data de: 12 Septembrie. Suma ta este de: 2350$ RPG1.

Nume:BigJoh

Nivel:11

Numele videoclipului:Drifting Elegy by:Ionut Gavriloaea

Introducere:Saut ma numesc Ionut si am sa va prezit un set de drifturi

Cuprins:-

Incheiere:Multumesc de vizualizare

Efecte:Multe efecte sa aiba

Gen:Cars

La cate minute vrei sa ma incadrez:2-3

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu):4-5k

Videoclipul tau va fi gata pana la data de: 26 Septembrie. Suma ta este de: 1750$ RPG1.

@, parca vad ca editezi in Movie Maker =))

Editez in Sony Vegas Pro 12, ai report, un moderator se va ocupa de tine.

Videoclipul tau va fi gata pana la data de: 12 Septembrie. Suma ta este de: 2350$ RPG1.

Videoclipul tau va fi gata pana la data de: 26 Septembrie. Suma ta este de: 1750$ RPG1.

Hai smechere, da report, ca de atat esti in stare

Hai smechere, da report, ca de atat esti in stare

Nume: Catalin_Catalin

Nivel: 67

Numele videoclipului: Sa-Mp Trailer

Introducere: Prezentare la server, plin de efecte si foarte frumos.

Cuprins: Prezentare la tot serveru, nu vreau sa pui un anumit nume de server pe el vreau doar sa fie facut.

Incheiere: Ceva special si plin de efecte

Efecte: Toate

Gen: Prezentare la Sa-Mp, nu vreau sa apare nici un fel de ip-uri de servere in el. Vreau doar sa fie o prezentare foarte frumosa plina de efecte, nu vreau sa ii pui numele in el, platesc si pentru asta, detalii in pm.

La cate minute vrei sa ma incadrez: Cate vrei tu

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Astept sa imi spui cat, bani nu conteaza atat timp cat imi place! Pm cu mai multe detalii!

Nume: JohnMike

Nivel: 17

Numele videoclipului:Viata lui Dan

Scenariu: Era un profesor pe nume Dan(acesta era nascut langa Gherla si spunea niste basme elevilor (nu toate),acesta a fost politist la rutiera ,bineinteles ca era corupt si apoi s-a facut profesor) ,care favoriza o fata,iar actiunile lui au provocat neplaceri colectivului clasei,dar un baiat mai tupeist nu ii mai suporta actiunile lui si aproape intotdeauna ajungea la conflict cu profesorul.Dupa cativa ani ,in casa lui Dan au dat buzna mascatii si l-au luat sa il duca la sectia de politie in urma acuzatiei de frauda.In final a primit ce a meritat,dar nu a stat mult timp dupa gratii din casa ca era deja batran . La final sa apara ,, O productie de CIOBANII,,

La cate minute vrei sa ma incadrez: 7.

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Facem sa fie bine.

Nume: Catalin_Catalin

Numele videoclipului: Sa-Mp Trailer

Introducere: Prezentare la server, plin de efecte si foarte frumos.

Cuprins: Prezentare la tot serveru, nu vreau sa pui un anumit nume de server pe el vreau doar sa fie facut.

Incheiere: Ceva special si plin de efecte

Gen: Prezentare la Sa-Mp, nu vreau sa apare nici un fel de ip-uri de servere in el. Vreau doar sa fie o prezentare foarte frumosa plina de efecte, nu vreau sa ii pui numele in el, platesc si pentru asta, detalii in pm.

La cate minute vrei sa ma incadrez: Cate vrei tu

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Astept sa imi spui cat, bani nu conteaza atat timp cat imi place! Pm cu mai multe detalii!

Videoclipul tau va fi gata pana la data de: 10 Octombrie. Suma ta este de: 1900$ RPG1.

Nume: JohnMike

Nivel: 17

Numele videoclipului:Viata lui Dan

Scenariu: Era un profesor pe nume Dan(acesta era nascut langa Gherla si spunea niste basme elevilor (nu toate),acesta a fost politist la rutiera ,bineinteles ca era corupt si apoi s-a facut profesor) ,care favoriza o fata,iar actiunile lui au provocat neplaceri colectivului clasei,dar un baiat mai tupeist nu ii mai suporta actiunile lui si aproape intotdeauna ajungea la conflict cu profesorul.Dupa cativa ani ,in casa lui Dan au dat buzna mascatii si l-au luat sa il duca la sectia de politie in urma acuzatiei de frauda.In final a primit ce a meritat,dar nu a stat mult timp dupa gratii din casa ca era deja batran . La final sa apara ,, O productie de CIOBANII,,

La cate minute vrei sa ma incadrez: 7.

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Facem sa fie bine.

Videoclipul tau va fi gata pana la data de: 24 Octombrie. Suma ta este de: 2150$ RPG1.

Nume:Madutzu99

Nivel:73

Numele videoclipului:Viata de pilot

Introducere:Vreau sa apar eu in postura de comandat pe un avion de tip AT 400 (skin-ul de lider taxi este de pilot)

Cuprins:Un zbor intre Las Venturas si Los Santos

Incheiere:Avionul aterizeaza cu brio

Efecte:Sunetele echipajului discutia intre mine si turnul de control, vizualizare din cockpit+pasagerii si insotitorii de bord.

Gen:Un zbor...

La cate minute vrei sa ma incadrez:Nu tin cont de minute.

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu):Platesc mai mult dar vreau sa il faci cat mai rapid nu vreau sa astept, numele videoclipului sa nu fie de la studioul vostru ci Madutzu99 nu vreau sa apara nici un nume de la voi la videoclip...

Nume: [uS]N.Catalin

Nivel: 56

Numele videoclipului: N.Catalin's life

Introducere: O zi frumoasa de vara din anul 2014 in care m-am apucat de acest server, urma sa sustin testele in Las Venturas School Instructors, am trecut testele si am ajuns la rang 5 in LV SI.

Cuprins: Demisionand din LV SI, am ales sa ma intrept departamentului FBI, unde am trecut testele si am ajuns si acolo rang 5.

Incheiere: Demisionand din FBI, am ales sa ma intrept in factiunea pasnica paramedics. To be continued..

Gen: Prezentare

La cate minute vrei sa ma incadrez: 4-5.

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Verifica tu.

Nume:Tortuga

Nivel:37

Numele videoclipului:Viata lui Tortuga

Introducere:Cand m-am aoucat de server si am inceput sa intru in factiuni.

Cuprins:Sa mi se zica toate factiunile prin care am fost.

Incheiere:Si am decis sa raman Sf. Taxi ca sa iau lider!

Efecte:De toate.

Gen:Prezentare!

La cate minute vrei sa ma incadrez:12-15

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu):Verifica tu!

Nume:Madutzu99

Nivel:73

Numele videoclipului:Viata de pilot

Introducere:Vreau sa apar eu in postura de comandat pe un avion de tip AT 400 (skin-ul de lider taxi este de pilot)

Cuprins:Un zbor intre Las Venturas si Los Santos

Incheiere:Avionul aterizeaza cu brio

Efecte:Sunetele echipajului discutia intre mine si turnul de control, vizualizare din cockpit+pasagerii si insotitorii de bord.

Gen:Un zbor...

La cate minute vrei sa ma incadrez:Nu tin cont de minute.

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu):Platesc mai mult dar vreau sa il faci cat mai rapid nu vreau sa astept, numele videoclipului sa nu fie de la studioul vostru ci Madutzu99 nu vreau sa apara nici un nume de la voi la videoclip...

Nume: [uS]N.Catalin

Nivel: 56

Numele videoclipului: N.Catalin's life

Introducere: O zi frumoasa de vara din anul 2014 in care m-am apucat de acest server, urma sa sustin testele in Las Venturas School Instructors, am trecut testele si am ajuns la rang 5 in LV SI.

Cuprins: Demisionand din LV SI, am ales sa ma intrept departamentului FBI, unde am trecut testele si am ajuns si acolo rang 5.

Incheiere: Demisionand din FBI, am ales sa ma intrept in factiunea pasnica paramedics. To be continued..

Gen: Prezentare

La cate minute vrei sa ma incadrez: 4-5.

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Verifica tu.

Nume:Tortuga

Nivel:37

Numele videoclipului:Viata lui Tortuga

Introducere:Cand m-am aoucat de server si am inceput sa intru in factiuni.

Cuprins:Sa mi se zica toate factiunile prin care am fost.

Incheiere:Si am decis sa raman Sf. Taxi ca sa iau lider!

La cate minute vrei sa ma incadrez:12-15

Va voi da PM cand ma voi apuca de cererile voastre.

Nume:EcstazZY

Nivel:10

Numele videoclipului:Prezentare EcstazZY

Introducere:Viata lui EcstazZY pe RPG3

Cuprins:Sa ma arete pe mine cum ba bat la PaintBall,cum fac curse,afaceri,asasinez,si cate ceva cu fetite :>,cum ma urmareste politia,batai de strada

Incheiere:To be continue. ( Sau cum s-o scrie corect)

La cate minute vrei sa ma incadrez:5-10.

Nume: LucyanTeq99[ToV]

Numele videoclipului: Golden steps

Introducere: Totul a inceput intr-o zi de septembrie 2013 cand m-am apucat de RPG1. Am inceput modest, job-ul meu preferat fiind Bus driver, lucrand neincetat la acest job, mi-am permis prima mea masina (Club).

Cuprins: Vazand ca sunt aplicatiile deschis la SF taxi, am aplicat cu speranta de a fi acceptat si asa a fost. [GF]Gheran mi-a acordat aceasta sansa, am dat testele cu cel mai bun prieten al meu actual Goosty, ajungand in aceasta factiune la rank 5 am decis sa parasesc aceasta factiune si sa merg intr-un departament. Am plicat in SFPD unde pe atunci era lider Jonny care mi-a acordat o sansa in acest departament. Am inceput de jos, am stat cu radarul apoi am trecut testele swat cu untester foarte priceput in manuirea armelor (DonGambetta). Ajungand rank 3 in acest departament am decis sa il parasesc pentru a putea sa imi ajut prietenul James liderul de atunci al gangului 69 Pier Mobs in cucerirea teritoriilor. Am devenit un profesionist in manuirea armelor si unul dintre cei mai buni tragatori din gang si in acelasi timp subliderul asasinilor. Ajungand la rank 4 in aceasta mafie si un tester foarte sever, cine intra facea fata cu brio, James a fost promovat la functia de admin si a trebuit sa lase liderul, asa ca mi-am pus si eu demisia. Apoi am aplicat in National Guard unde actualul lider yenoH mi-a acordat o sansa.

Incheiere: Actual sunt in National Guard rank 3 vrand sa ajung cat mai sus in aceasta factiune. Ulima mea promovare a fost cea de helper nivel 1, aceasta sansa mi-a fost acordata de catre adminul Vinnie, imi doresc sa fu promovat al functia de helper 2 apoi cea de admin, vazand apoi ce va urma, In aceste factiuni am intalnit niste priteni deosebiti: SF taxi (DaDo, Goosty, FabiaN., iTonic, mr.Expresso, Ansife). SFPD (Jonny, DonGambetta, Rough, SyK, ON01, AlexC, Danut, Rikos). 69 Pier Mobs (James, Mr.Crack, Maxim16, Pufulet21), National Guard (yenoH, Alex., Hawk, Gang_G, Shudu, LuiS, M.Preda, John, Peiu, Mitzone, Marius., ManeLopataru, HuskyGT). In cele din urma am fost acceptat si in clanul Team of Veterans unde am cunoscut niste pieteni adevarati (RzR.MariuS, Vincenzo, DemonRullez, IoanaB, Jonis, Tule, DowSky, Rowerline, Sickness, SilenCe, Draco, Zayn, John_Oanca, Birdi), care imi sunt ca o familie virtuala.

Gen: Film despre cariera mea pe acest server.

La cate minute vrei sa ma incadrez: Cum crezi ca e mai interesant. 5-10, vezi tu

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Nu conteaa banii.

Nume:EcstazZY

Nivel:10

Numele videoclipului:Prezentare EcstazZY

Introducere:Viata lui EcstazZY pe RPG3

Cuprins:Sa ma arete pe mine cum ba bat la PaintBall,cum fac curse,afaceri,asasinez,si cate ceva cu fetite :>,cum ma urmareste politia,batai de strada

Incheiere:To be continue. ( Sau cum s-o scrie corect)

La cate minute vrei sa ma incadrez:5-10.

Nume: LucyanTeq99[ToV]

Numele videoclipului: Golden steps

Introducere: Totul a inceput intr-o zi de septembrie 2013 cand m-am apucat de RPG1. Am inceput modest, job-ul meu preferat fiind Bus driver, lucrand neincetat la acest job, mi-am permis prima mea masina (Club).

Cuprins: Vazand ca sunt aplicatiile deschis la SF taxi, am aplicat cu speranta de a fi acceptat si asa a fost. [GF]Gheran mi-a acordat aceasta sansa, am dat testele cu cel mai bun prieten al meu actual Goosty, ajungand in aceasta factiune la rank 5 am decis sa parasesc aceasta factiune si sa merg intr-un departament. Am plicat in SFPD unde pe atunci era lider Jonny care mi-a acordat o sansa in acest departament. Am inceput de jos, am stat cu radarul apoi am trecut testele swat cu untester foarte priceput in manuirea armelor (DonGambetta). Ajungand rank 3 in acest departament am decis sa il parasesc pentru a putea sa imi ajut prietenul James liderul de atunci al gangului 69 Pier Mobs in cucerirea teritoriilor. Am devenit un profesionist in manuirea armelor si unul dintre cei mai buni tragatori din gang si in acelasi timp subliderul asasinilor. Ajungand la rank 4 in aceasta mafie si un tester foarte sever, cine intra facea fata cu brio, James a fost promovat la functia de admin si a trebuit sa lase liderul, asa ca mi-am pus si eu demisia. Apoi am aplicat in National Guard unde actualul lider yenoH mi-a acordat o sansa.

Incheiere: Actual sunt in National Guard rank 3 vrand sa ajung cat mai sus in aceasta factiune. Ulima mea promovare a fost cea de helper nivel 1, aceasta sansa mi-a fost acordata de catre adminul Vinnie, imi doresc sa fu promovat al functia de helper 2 apoi cea de admin, vazand apoi ce va urma, In aceste factiuni am intalnit niste priteni deosebiti: SF taxi (DaDo, Goosty, FabiaN., iTonic, mr.Expresso, Ansife). SFPD (Jonny, DonGambetta, Rough, SyK, ON01, AlexC, Danut, Rikos). 69 Pier Mobs (James, Mr.Crack, Maxim16, Pufulet21), National Guard (yenoH, Alex., Hawk, Gang_G, Shudu, LuiS, M.Preda, John, Peiu, Mitzone, Marius., ManeLopataru, HuskyGT). In cele din urma am fost acceptat si in clanul Team of Veterans unde am cunoscut niste pieteni adevarati (RzR.MariuS, Vincenzo, DemonRullez, IoanaB, Jonis, Tule, DowSky, Rowerline, Sickness, SilenCe, Draco, Zayn, John_Oanca, Birdi), care imi sunt ca o familie virtuala.

Gen: Film despre cariera mea pe acest server.

La cate minute vrei sa ma incadrez: Cum crezi ca e mai interesant. 5-10, vezi tu

Total pret (verifica bine cat ai de plata, voi verifica si eu): Nu conteaa banii.

Va voi da PM cand ma voi apuca de cererile voastre.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.