Jump to content

Ofertă surprinzătoare pentru Zlatan Ibrahimovic

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

7255620-afp-mediafax-foto-miguel-medina.

Mino Raiola susţine că a primit o ofertă de la Galatasaray pentru transferul lui Zlatan Ibrahimovic. Agentul suedezului n-a dat însă detalii financiare.
Galatasaray ar putea da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Clubul la care de-a lungul timpului au jucat fotbalişti ca Hagi, Popescu, Taffarel, Felipe Melo, Drogba sau Sneijder l-a contactat pe impresarul lui Ibrahimovic, pentru a discuta despre un eventual transfer.
Dezvăluirile au făcute de controversatul Mino Raiola, care susţine acum că mingea este în terenul lui PSG: ”Galatasaray îl vrea pe Ibrahimovic, dar eu nu pot să mă ocup de tot. PSG poate decide dacă-l vinde sau nu. Eu am primit o propunere din partea clubului turc”, a declarat Raiola pentru Fotomac, citat de Gazzetta dello Sport.
Zlatan Ibrahimovic joacă la PSG din 2012, dar în presa din Occident au apărut zvonuri că suedezul este tentat să înceapă o nouă aventură. Jucătorul în vârstă de 33 de ani este dorit şi de AC Milan.
Mi se pare a fi doar un zvon, dar la cât de surprinzător e Zlatan, nimic nu poate fi sigur despre el.

Nu cred că pleacă Zlatan la o echipă care nu face nimic pe plan european.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.