Jump to content

Situaţie extremă la "U" Cluj

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

picture-Universitatea-Cluj-12-mai.jpg-63

Aflată într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar, Universitatea Cluj trebuie să o ia practic aproape de la zero în noul sezon competiţional, 2015-2016, cel în care va evolua în Liga 2. Gruparea ardeleană se află în insolvenţă, patronul este fugit din ţară, iar banii din drepturile TV nu vor mai fi ca cei din prima ligă. Fără un buget stabilit cu doar trei săptămâni pâna la startul campionatului, administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, a apelat la un gest mai puţin văzut pentru a face rost de bani, fie ei cât de puţini. "U" Cluj a anunţat luni, 10 iulie, pe site-ul oficial, că scoate la vânzare tricourile de joc ale "studenţilor" din sezonul trecut. Astfel, fanii "şepcilor roşii" îşi pot achiziţiona din Iulius Mall echipamentele îmbracate în ultimul sezon al Ligii 1 de Lemnaru, Mengolo sau Ciupe.
Iată în întregime comunicatul celor de la "U" Cluj:
"Universitatea Cluj scoate la vânzarea tricourile de joc îmbrăcate de Lemnaru, Mengolo sau Ciupe în sezonul trecut.
Tricourile albe complet şi cele roşii, folosite de „studenţi” în meciurile disputate pe teren advers vor putea fi achiziţionate, începând de azi, 10 august, de la standul oficial din Iulius Mall. Echipamentul este cel purtat de fotbaliştii lui „U”, în stagiunea precedentă, în meciuri care ne stârnesc amintiri plăcute, precum cel cu Ceahlăul Piatra-Neamţ (6-0) sau cel de pe terenul Pandurilor, câştigat cu 1-0.
Preţul unui tricou va fi de 150 de lei, iar sfatul nostru este să vă grăbiţi pentru că stocul este limitat", este mesajul postat pe universitateacluj.ro.
Echipamentele alb şi roşu ale "studenţilor" pot fi achiziţionate în această perioadă de suporteri
Buş nu continuă cu "U" Cluj
Altfel, Laurenţiu Buş (27 ani), jucător care s-a pregătit săptămâna trecută cu "U" Cluj şi care a jucat o repriză în amicalul cu Unirea Jucu, scor 0-0, nu va rămâne la echipă. Mijlocaşul nu a ajuns la o înţelegere cu conducerea în privinţa un contract pentru sezonul următor din liga a doua. "Nu cred că o să mai continui deocamdată la U. Negociez cu o echipă din Norvegia şi poate am să merg acolo. Dacă nu, mă orientez. Nu e momentul să mă intorc la U, încă", a spus, pentru stiridesport.ro, Buş, care a explicat şi de ce nu a acceptat oferta primită: "Nu sunt bani. Şi nici măcar o minimă garanţie că îi vezi. Doar promisiuni din partea doamnei. Pentru cei tineri e o şansă. Iar Papi cu Sisi sunt ca o mană cerească pentru echipa asta. Dar fără jucători cu experienţă le va fi foarte greu".
O echipă de legendă ținută în viață de niște fani adevărați, nu suporteri. Păcat că mai nou cam toate echipele memorabile românești sfârșesc la fel...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.