Jump to content

Transferul la West Ham al unui jucător controversat a picat, din cauza fanilor

Kaskade
 Share

Recommended Posts

489884_489884_joey_barton.jpg

Transferul fotbalistului englez Joey Barton la West Ham United a căzut din cauza opoziţiei fanilor echipei londoneze, recentul adversar al Astrei Giurgiu în Europa League, anunţă Reuters.

Liber de contract după despărţirea de Queens Park Rangers, mijlocaşul de 32 de ani a confirmat că nu va semna cu "ciocănarii", după ce clubul a pus capăt negocierilor, în urma protestelor fanilor.
Informaţiile că Barton este aproape de un transfer au stârnit indignarea suporterilor, exprimată pe reţelele sociale. Figură controversată în fotbalul englez, Barton a produs un grav accident de circulaţie în 2005, iar în 2008 a fost condamnat la şase luni de închisoare după ce a lovit un bărbat. De asemenea, el a fost suspendat şi amendat pentru comportament violent pe gazon şi altercaţii cu fanii.
"Aş dori să le mulţumesc fanilor lui West Ham care mi-au trimis multe mesaje binevoitoare pe reţelele sociale, mai ales pe Twitter. Desigur, cu o personalitate ca a mea, au fost şi oameni nu atât de amabili, mi s-a mai întâmplat în ultimele zile. Mi-am spus că West Ham e un club ce mi s-ar fi potrivit.
Cu toate rezervele unora, am simţit că aş fi putut fi cu adevărat util şi că aş fi avut cu adevărat ceva de adus echipei", a spus Barton, adăugând că nu simte "ranchiună".
Joey a jucat în carieră pentru Manchester City (2002-2007), Newcastle United (2007-2011) şi QPR (2011-2015, fiind împrumutat în sezonul 2012-2013 la Olympique Marseille). Barton are şi o selecţie în naţionala Angliei.

Digisport

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.