Jump to content

LPF a demarat o anchetă, după ce Muniru n-a fost lăsat să joace cu Astra

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

490260_490260_lpf_muniru.jpg

Astra – Steaua 2-0. Sulley Muniru era anunțat titular miercuri, în disputa de la Giurgiu, dar a fost scos din lot chiar înainte de startul meciului. Au fost probleme cu carnetul său de joc, iar Sebastian Colțescu a refuzat să dea drumul la meci dacă ghanezul nu înlocuit pe foaia de meci. LPF a reacționat și a emis un comunicat legat de acest incident.
Pe carnetul de legitimare al lui Muniru, în dreptul echipei era trecut CFR, fostul său club, și nu Steaua. Colțescu a refuzat să-i permită să joace, chiar dacă Steaua a vrut să-l utilizeze cu pașaportul. Arbitrul a amenințat că nu va da drumul jocului și campioana poate pierde la masa verde disputa. Nici măcar caând oficialii Stelei i-au spus că-și asumă riscurile unei eventuale contestații din partea Astrei Colțescu nu și-a schimbat hotărârea.
Astfel, Rădoi l-a trimis în tribună pe jucătorul african și l-a titularizat pe Filip. LPF a demarat o anchetă privind completarea carnetului jucătorului și a emis un comunicat pe această temă.
Comunicatul LPF
“Ca urmare a deficiențelor de ordin organizatoric, care au împiedicat buna desfășurare a partidei Astra Giurgiu - FC Steaua București, disputată pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, miercuri, 12 august 2015 și contând pentru etapa a 6-a, Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât următoarele:
- Am demarat o anchetă internă ce urmează să stabilească dacă deficiențele constatate la meciul în cauză au fost cauzate de angajați ai LPF. În cazul în care, în urma anchetei interne, se va constata că angajați ai LPF se fac vinovați de greșelile semnalate, vor fi aplicate măsurile disciplinare prevăzute în Codul Muncii.
Departamentul Juridic al LPF”

Ce mai poți spune în asemenea situații?

Lasand acest lucru la o parte, Sulley Muniru nu are o asa mare importanta in lotul stelei, FCSB are destui mijlocasi care sa il acopere pe Muniru, acesta neavand o asa mare valoare, dupa parerea mea, lasand acest lucru la o parte, ce parere aveti despre arbitraj?Adica, eu cred ca bine zice Argaseala: '' este o rusine nationala ''.In locul conducerii Stelei, le ceream jucatorilor sa iasa afara de pe teren in semn de protest, la fel cum a procedat si patronul stelei, Gigi Becali.Nu se poate asa ceva, un asa arbitraj sa fie permis intr-o liga profesionista?Cu echipe care ne reprezinta in UEFA Champions League respectiv, UEFA Europa League?Conducerea LPF, cer, si sunt nevoit sa fac apel la acest lucru, este nevoie ca LPF sa deschida o ancheta si in cazul arbitrului Coltescu si a arbitrului lateral care a anulat TOATE GOLURILE stelei.Ce parere aveti voi despre ce s-a intamplat acolo?Este sau nu un meci aranjat?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.