Jump to content

Roman Abramovic s-a înfuriat din cauza scandalului Mourinho - Eva Carneiro

Wizzle
 Share

Recommended Posts

chelsea-first-team-doctor-008.jpg?width=

Roman Abramovic este furios pe atitudinea lui Jose Mourinho în scandalul cu medicul echipei, Eva Carneiro. Aceasta a fost dur certată de Mourinho, după ce a intrat pe teren fără permisiunea lui, la o fază la care Hazard dădea semne că are nevoie de îngrijiri medicale.

Prima etapă din Premier League a adus şi primul scandal major. În rol principal, nimeni altul decât Jose Mourinho. Pe finalul meciului cu Swansea, scor 2-2, Hazard a rămas întins pe gazon şi arbitrul făcut semn echipei medicale să intervină. Eva Carneiro a luat imediat startul, spre disperarea lui Jose Mourinho, care s-a enervat că Hazard trebuia scos în afara terenului, în condiţiile în care Chelsea avea deja un om eliminat.

După meci, Mourinho a izbucnit: ”Nu am fost deloc mulţumit în privinţa staff-ului meu medical. Chiar dacă eşti maseur, doctor sau secretară şi iei loc pe bancă, trebuie să înţelegi meciul. Trebuie să ştii faptul că joci cu un jucător mai puţin în momentul în care intri pe teren să acorzi îngrijiri medicale, trebuie să ştii sigur că jucătorul tău are probleme serioase. Eu eram sigur că Hazard nu avea o astfel de problemă. Era foarte obosit. Dar staff-ul meu medical - la un impuls - a fost naiv şi m-a lăsat doar cu opt jucători de câmp pe teren într-o situaţie de contraatac a oaspeţilor”.

Managerul lui Chelsea nu s-a oprit însă aici. Eva Carneiro nu mai are voie să stea pe bancă în timpul meciurilor şi există zvonuri că i-a fost interzis chiar şi accesul în vestiar. Practic, a lăsat-o fără obiectul muncii.

Medicul în vârstă de 41 de ani a stârnit însă reacţii puternice în toate mediile. Sindicatul fotbaliştilor, dar şi suporterii au sărit în apărarea Evei şi l-a condamnat pe Jose Mourinho pentru cinismul de care a dat dovadă. De partea Evei Carneiro pare să fie şi Roman Abramovic. Conform Daily Mail, patronul lui Chelsea este supărat pentru lovitura de imagine pe care clubul a primit-o prin aceste gesturi ale lui Jose Mourinho.

Miliardarul rus ţine foarte mult la imaginea sa şi a afacerilor sale şi are angajată în acest sens o întreagă armată de PR-işti. Cei de la Daily Mail susţin că Mourinho ar putea fi obligat de patronul său să-i ceară Evei scuze publice şi să facă pasul înapoi în această dispută. Va rezista oare orgoliul portughezului?

Sursa

Din punctul meu de vedere, chestia asta a degenerat din cauza mass-media. Da, doctorul a greşit că a intrat pe teren şi a lăsat echipa în 8 jucători; antrenorul a avut şi el o reacţie mult prea dură. Dar deja s-a ajuns la un întreg scandal şi singura care are de suferit e echipa.

Mai bine se vorbește despre scandal, fiind implicate doar două persoane, decât despre jocul echipei.

Urmează meci greu cu City și presa nu a scris aproape deloc despre lipsa consisenței în jocul campioanei.

Mourinho - Presa = 1-0.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.