Jump to content

Van Gaal: "Pedro e atacantul pe care-l căutăm la United

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

490609_490609_pedro_barcelona_tranfsr.jp

Indisponibilitatea lui Neymar a prelungit incertitudinea în cazul transferului lui Pedro de la Barcelona la Manchester United.
Între timp, ibericul a marcat golul prin care catalanii au cucerit a 5-a Supercuă a Europei, în prelungirile meciului cu FC Sevilla, unde a stabilit scorul final de 5-4 pentru campionii Spaniei.
Louis Van Gaal, antrenorul lui Manchester United, a confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, interesul pentru Pedro: "E genul de atacant rapid, pe care United îl caută, să scrieți asta".
"Trebuie să-l întrebați Pedro dacă mai vine, nu pe mine. Nu vreau să menționez nimic până când vom semna. Apoi, voi veni și voi spune: 'Pedro e aici'. Încă nu este cazul și rămâne de văzut.", a declarat Louis Van Gaal, potrivit presei britanice.
Deși a marcat golul grație căruia Barcelona a câștigat trofeul, atacantul s-a bucurat moderat și a fost reținut în momentul în care colegii săi sărbătoreau alături de trofeu.
Barca chiar face o greșeală imensă dacă îl lase să plece. E world top, nu găsești peste tot așa jucători. E iubit de fani, dă randament, e serios, muncitor, nu e mediatizat de presa de scandal, ce poți dori mai mult?

Barcelona are multe opțiuni pe postul lui Pedro, chiar mai bune decât el, părerea mea este că Pedro nu poate fi mai mult decât un jucător de o repriză în acest moment la Barcelona, poate anii trecuți era un om cheie, dar acum nu mai e și sincer nu-l văd bine nici la United, este o echipă destrămată în ultimii 2-3 ani, au distrus jucători precum Di Maria, Falcao, Van Persie. Orice altă destinație care poate să emită pretenții pentru un parcurs cât mai bun în UCL e cât de cât mai bine ca United, aici mă refer la Juventus, Atletico Madrid, Porto ( cu greu eliminată în sferturi ).

Din câte am citit şi jucătorul e nemulţumit pentru că nu prinde destule minute. Eu cred că au greşit de când l-au adus pe Suarez. Dacă pleacă, sper să nu o facă la United ci la o echipă care face performanţă în cupele europene.

@, Porto anul ăsta cu greu va trece de grupe în opinia mea.

Barcelona nu are altă opțiune mai bună pe postul lui Pedro decât Neymar, care are cam două - trei accidentări pe sezon.

Pedro poate juca cu ușurință 90 de minute, și nu cum o face Messi, aleargă doar când e în atac și nici atunci nu o face mereu.

Di Maria nu a fost distrus de United, nu e vina lor că Premier League e un campionat de două ori mai solicitant decât La Liga.

Pe Falcao l-au distrus accidentările, nu United sau Monaco.

Din cate stiu, nu joaca asa mult, deci e nemultumit omu.

Primeşti un avertisment pentru comentariu aiurea. Dacă îţi cauţi un loc pentru +1 să ştii că ai greşit venind aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.