Jump to content

Real Madrid își caută playmaker

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

491396_491396_De_Bruyne.jpg

Real Madrid caută un atacant și un mijlocaș, iar Florentino Perez insistă în mod special pentru un fotbalist de creație, care să fie și pe placul lui Rafa Benitez.
Ținta principală a madrilenilor este Kevin De Bruyne, belgianul de 24 de ani care joacă în Bundesliga, la Vfl Wolfsburg, unde este considerat cel mai important jucător al echipei.
Totuși, lupta pentru semnătura lui De Bruyne se anunță una palpitantă, deoarece mijlocașul este dorit și de Manchester City, care face toate eforturile pentru transferul belgianului, oferind recent nemților aproape 70 de milioane de euro.
"Real Madrid, Barcelona, Manchester City, dar și Bayern Munchen s-au interesat de Kevin De Bruyne", a recunoscut antrenorul lui Wolfsburg, Dieter Hecking.
10 goluri a înscris De Bruyne pentru Wolfsburg, în sezonul precedent din Bundesliga
45 de milioane de euro este cota de piață a belgianului, conform transfermarkt.de
Sincer eu nu mai pot spune nimic. Credeam că singurii care pot să-și ia o asemenea țeapă sunt cei de la City. Acum intră pe fir și Real marea expertă în transferuri. Cred că anul ăsta a fost prea cald chiar și în Anglia. Pe De Bruyne nici 20 de milioane nu aș da.

Din câte am citit l-au luat pe Kovacic de la Inter, acum îl vor şi pe De Bruyne? A fost el cel mai bun jucător al Belgiei la CM, dar sunt alţii care chiar merită 70 de milioane de euro. Îl ai pe Modric care deşi nu a avut un sezon reuşit, şi-a ajutat echipa. Kroos care a fost unul dintre cei mai bun jucători ai lui Real sezonul trecut, ce mai vrei? Să dai pe De Bruyne 70 de milioane la 28 de ani şi să concureze cu Modric pentru primul 11 e o tâmpenie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.