Jump to content

Umbre (2014) by Igor Cobileanski si Bogdan Mirica

Brody
 Share

Recommended Posts

QlLuqNw.jpg

*Conform cinemagia.ro:

''Serialul este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face baniarrow-10x10.png și ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme.

După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai gasește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.''

Dupa ce am aflat descrierea serialului vazuta in ''ochii'' acestui site, sa trecem si la parerea mea personala. Acest film a aparut in data de 28.12.2014, insa cum nu sunt mare fan al serialelor, m-am apucat sa-l vad pe 1 Martie 2015. Mi-am zis in gand ''hai ma sa vad primul episod sa vad cum e''. Dupa ce am vazut primul episod, am zis hai si cu al doilea, si cu al treilea pana am terminat cele 8 episoade ale unicului sezon. Pot sa spun de pe acum ca acesta este singurul serial care l-am urmarit vreodata. Aceasta capodopera nu are degeaba nota 9,3 pe IMDB, povestea filmului are in scena viata mafiotilor si interlopilor de zi cu zi din Romania. Actorul Serban Pavlu, cunoscut dupa aparitiile sale in showul ''In puii mei'' de pe Antena 1, isi intra foarte bine in rolul de recuperator si are niste prestatii mult mai presus decat bune. Dupa ce a aparut toate episoadele primului sezon, fanii asteapta cu nerabdare informatii privind sezonul al 2-lea deoarece aceasta capodopera romaneasca nu este doar un serial, ci si o REALITATE romaneasca care cuprinde tot ce tine de coruptie, violenta si alte mijloace nesociale ce sunt prezente in tara noastra. Recomand cu caldura acest serial, nu este lung, dar merita. Un episod are 45 de minute, iar unicul sezon are in componenta 8 episoade.

Trailer:

*Tin sa multumesc cinemagia.ro pentru continutul gasit in ghilimele, multumiri google.ro pentru imagine, cat si multumiri YouTube pentru trailer, in rest descrierea personala este 100% redactata de mine, DonBrody

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.