Madutzu99 ADM Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut in primul rand.Am schimbat sistemul de operare (Windows 7) acum o saptamana, totul a mers ok pana acum cateva zile, cand am inceput sa am lag, un lag extrem de insuportabil, nu m-as baga sa schimb iar windows-ul... si nu tot timpul am lag.. sunt momente in care am si momente in care nu, mai am si un bug imi apare uneori usa din spate drepata busita, o repar si degeaba...Screenshot (în caz că este necesar) Alte precizări:Va rog fara raspunsuri aiurea.. daca se pricepe cineva cu adevarat sa ma ajute daca nu sa nu dea post pentru +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Chapo Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Reinstaleaza driver-ul pentru placa video sau ia GTA din alta parte sau sterge din unele moduri care pot fi buguite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madutzu99 ADM Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Reinstaleaza driver-ul pentru placa video sau ia GTA din alta parte sau sterge din unele moduri care pot fi buguite! Bun, nu am moduri, incerc cu driverele de la placa video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AitHusa Tinta Fetelor Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 upgradeaza driverele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Au trecut 2 zile fara a mai oferi vreun raspuns, topic inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.