Jump to content

Xiaomi Mi Pad 2/ 9.7 îşi face apariţia în imagini hands-on, vine cu diagonală de ~10 inch

Bogdan Constantin
 Share

Recommended Posts

A trecut ceva vreme de la debutul primei tablete Xiaomi, modelul Mi Pad, astfel că aşteptăm acum sosirea următoarei generaţii de astfel de terminal. Au existat multiple zvonuri despre acest device şi acum descoperim şi o serie de presupuse imagini cu el.

mi10inchtablet3.jpg

Ele au apărut pe Weibo şi par săINDICEarrow-10x10.png prezenţa unei diagonale de 9.7 sau 10 inch aici. Tableta are un format familiar, amintind de un Samsung Galaxy Tab de 10 inch, dar fără acel buton Home şi cele capacitive de lângă, din câte văd. O veste bună ar fi ca Play Store e preinstalat aici, spre deosebire de primul Mi Pad, dar nu prea apreciez dimensiunea redusă a difuzorului din spate.

mi10inchtablet1.jpg

În ultimele luni s-a vorbit tot mai mult despre Xiaomi Mi Pad 2, fie ca o tabletă dual boot, sau chiar că un device cu Windows 10 la bord. Ce e cert e că el va rula Android cu cel mai nou MIUI aplicat peste şi mă aştept la o rezoluţie ridicată a ecranului, poate un 2560 x 1600 pixeli, plus 3 sau 4 GB RAM şi un procesor puternic, poate tot un Tegra ca şi la predecesor.

mi10inchtablet2.jpg

Sursa http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/xiaomi/xiaomi-mi-pad-97-leak-fotografii-in-premiera_27725.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.