Jump to content

Salutare B-Zone

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

* Nick-ul tau: oTo

* Prenume: Alexandru

* Varsta: 19

* Locatia: Buzau

* Ocupatie: somer

* Jocul(rile) Preferat(e): "Dota" , SaMp , Fifa Online 2 , Cs:S

* Hobby-urile tale: Sa ma distrez , sa ies la un fotbal , statul la pc , sa beau etc.

* Interese: sa prelungesc somajul =))

* O descriere despre tine: Sunt un tip foarte glumet,rad mai tot timpul,rad aproape din orice :)

* De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la prieteni

* Alte precizari?: Cam tarziu totusi... acuma am aflat de aceasta sectiune.

* Nick-ul tau: oTo

* Alte precizari?: Cam tarziu totusi... acuma am aflat de aceasta sectiune.

stiti sa cititi?:S sau numai dati toti reply "esti vechi", "topic aiurea", etc....

Haideti sa ii zicem cei mai vechi ca el un "WELCOME!!!"!

Mama =)) nu razi nicaieri cum razi cand citesti neroziile pe care le scriu userii gen : xes,killjoy,rapt0r,nkfatal si ar mai fi da' ^.^

Welcome.

Mai nou, foamea de posturi ca si pe alte servere (gen sa-mp in unele factiuni) face ravagii. Va e lene sa cititi primul post. Cititi ultimul post si ziceti un mesaj asemanator ca acolo. Daca acolo scrie 'asta care citeste e un ratat' voi scrieti 'cel care citeste va fi un ratat' sau ceva gen ... ce sa mai. Exemplele se vad pe aici, de ex. Gideon care se baga aiurea.

Lasati userii impace, au dreptul la 1 topic, chit ca au cont de 10 ani sau de 10 secunde.

Si poate va faceti timp sa cititi primul post, sa nu muriti prosti (unii, nu toti).

Buna buna , dar mi se pare ca esti cam vechi nu stiu pentru ce ai mai facut topicu +1:))

Vrei sa zici ca esti nou ? :-J post facut degeaba

La 350 de posturi esti nou !? Oricum , Welcome !

Topic aiurea ... dati TC

Oare de ce nu ma mira lucrurile astea .... #-o (37.gif

Welcome.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.