Jump to content

B-Zone TV-FaskysoN wars #1.

FaskysoN
 Share

Recommended Posts

Vai de viata mea, mi-am dat foc de 3 ori, am inghitit o lama, m-am aruncat de la etajul 8 si am vorbit cu niste oameni foarte prosti, dar nimic nu e mai dureros decat sa ma uit la asa ceva si (atentie) mai ales sa ascult.

Ho mă ce aveți? e la început omu'. De la mine ai like, subscribe, +1 forum. Încearcă să pui alte melodii, cred că asta-i deranjează.

Presupun că din cauza asta se las mulți de b-zone, pune omu un videoclip și-i săriți în cap că nu știu ce că nu știu cum, pune ce vrea și gata.

Edited by Karam 2k15

Vai de viata mea, mi-am dat foc de 3 ori, am inghitit o lama, m-am aruncat de la etajul 8 si am vorbit cu niste oameni foarte prosti, dar nimic nu e mai dureros decat sa ma uit la asa ceva si (atentie) mai ales sa ascult.

Imi pare rau ca te-am deranjat cu acest video domnule admin de pe movie. Data viitoare o sa fiu mai atent cu muzica de pe fundal.

Cam slab la arme, uite aici scor de magnat facut lejer:

http://postimg.org/image/ws0red6wj/

Bravo tie, dar conteaza si mafia si zona unde ai war. Daca ai avut war pe hq-ul lor era normal sa ai acel scor.

Faskyson m1r1fikul, "aveam un cerceeeel", war, aproape half mode pe YouTube.

Nu-mi place...

Imi pare rau ca te-am deranjat cu acest video, data viitoare o sa fiu mai atent. M-am apucat de cateva zile de acest server.

Ho mă ce aveți? e la început omu'. De la mine ai like, subscribe, +1 forum. Încearcă să pui alte melodii, cred că asta-i deranjează.

Presupun că din cauza asta se las mulți de b-zone, pune omu un videoclip și-i săriți în cap că nu știu ce că nu știu cum, pune ce vrea și gata.

Mersi pentru sustinere, o sa ascult sfaturile tale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.