Jump to content

Nu pot apasa aplly la factiunea ls taxi.

RW VuzzyKIA

Recommended Posts

Întrebarea / nu inteleg de ce nu pot apasa aplly la factiune ls taxi, factiunea era deschisa si nu arata aplly scria asa you cannot aplly here dar factiunea ls taxi era deschisa, iar factiunea dupa citeva minute sa inchis. Puteti varog sami spuneti de ce nu puteam sa intru cind factiunea ls taxi era deschisa si nu puteam sa apas aplly, eu cred ca nu puteam sa apas aplly pentru ca factiune se inchidea in momentul acela am dat repede un refresh la pagina si arata closed, asa cred eu dra daca nu e adevarat spunetimi motivul de ce nu puteam sa apas aplly cind factiunea arata ca era deschisa.

Screenshot (în caz că este necesar): Nu am nici un screenshot dar tot ce spun e adevarat.

Alte precizări: Nu am alte precizari.

Nu au fost aplicatiile deschise. Daca erau, apareau aplicatii noi in data de azi (11 septembrie 2015), dar m-am uitat acum si ultimele sunt facute cu cateva zile in urma. Sper ca te-am lamurit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.