Jump to content

[Creatie]-Opi

yakiM
 Share

Recommended Posts

Am incercat ceva nou,cum am reusit,as vrea parerile voastre.Sunt incepator,am vechime 3 zile.

00882412834237324506.jpg

Aici am o imagine mai avansata,pentru mine pe care am reusit sa o fac,putin mai greu.

43382203317818190738.jpg
Edited by Opi

1. Nu mai da mereu "New Topic". Poti sa apesi "Add Reply" si sa`ti postezi creatiile aici.

2. De cand faci creatii "cu" Photoshop?

3. Cand faci o creatie gandeste`te si tu inainte cam cum ai vrea sa arate.

4. Iti recomand dimensiuliile 450x150 pentru semnaturi si 150x150 / 250x150 pentru avatare.

5. Urmeaza multe tutoriale

6. Bafta!!

7. Nu mai da New Topic!

salut .. exact ce a spus alex sa numai faci topicuri noi pt ca risti warn de la designeri...

asa deci cand faci o creatie , sa stergi efectele de pe render(personaj) nu da bine si nu are niciun aspect...

- incearca ceva cu smudge, lasa c4d momentan ca le pui degeaba asa...dai frumos backgroundu din smudge si dupa aplici renderul si dai usor cu smudge pe margine pentru al integra...

- textul intotdeauna sa fie aproape de render , m-ai mic nu dimensiunile alea , si incearca sa il faci cu cliping mask ( textu - new layer-apply image-clipling mask si cu move tools misti pana ti se pare ca se potriveste m-ai bine)

- pui si un border la semnatura sau av ce faci ;

Succes in continuare si asteptam rezultate

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.