Exactuss Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Am primit ban recent in legatura cu un cheat,aimbot.Eu nu am folosit si nu voi folosi niciodata hackuri sau numic de genul.Ban a fost dat de AimGo daca nu ma insel.Am primit ban imediat dupa eventul paintball la care am participat.Daca as fi folosit cheaturi as fi castigat nu pierdut.Am windows defender la windows ul meu 10 care verifica pc ul de cate ori il deschid asa ca nu pot avea virusi care apar odata cu descarcarea hackurilor.Nu am avut probleme de genul si ce am patit acum este bataie de joc,frate...Sa primesc ban 30 de zile pentru ceva ce nu am facut,probabil raportat de alt codat prezent la event,codat recunoscut chiar si de organizatorul eventului si care a castigat 2 runde a concursului pe langa care eu am ajuns chiar si pe minus la raportul omorati/morti.Va rog sa rezolvati problema fiindca nu este frumos ceea ce faceti oamenilor fara nici o vina.Sper ca m ati inteles si ca veti rezolva problema cumva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 @, postează aici o cerere de unban: http://forum.b-zone.ro/forum/3198-unban-requests/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.