Jump to content

La Frankfurt, noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio mi-a arătat ce înseamnă eleganţa.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Nu e foarte uşor să faci o decapotabilă mare care să arate bine şi să emane eleganţă. Dar Mercedes-Benz a reuşit să facă asta cu noul S-Class Cabrio. Eu am văzut maşina la Salonul Auto Frankfurt 2015 şi îţi spun impresiile mele.

0-mg-5064.jpg?width=610&height=343

Noul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015, unde l-am văzut, l-am atins şi l-am mirosit.

După cum îţi poţi imagina, nu e foarte uşor să faci o variantă decapotabilă a superbului S-Class, mai ales din cauza dimensiunilor generoase cu care trebuie să lucrezi, dar nemţii de la Mercedes-Benz au reuşit. De fapt, dacă mă întrebi pe mine, o să-ţi spun că noul S decapotabil e cel mai elegant cabrio de pe piaţă în acest moment. E simplu.

img-5070.jpg?height=400&width=600

Oriunde te-ai uita, totul e acolo unde ar trebui să fie, iar totul merge în direcţia în care ar trebui să meargă. Parbrizul e surprinzător de înclinat şi de lung, iar asta ajută destul de mult la păstrarea proporţiilor atrăgătoare ale maşinii.

Interiorul e aceeaşi poveste de succes ca la limuzina S-Class, cu materiale superbe, oriunde ţi-ai îndrepta atingerile, iar perechea de ecrane uriaşe de pe bord încă reuşeşte să impresioneze.

img-5065.jpg?height=400&width=600

Evident, lista de opţionale e foarte bogată, iar dacă bagi adânc mâna în buzunar (şi găseşti nişte bani acolo) poţi să te alegi cu o decapotabilă care e ticsită cu tehnologie, dar nu afişează chestia asta.

Cu alte cuvinte, nu e vulgară, iar asta îmi place. Mult.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/la-frankfurt-noul-mercedes-benz-s-class-cabrio-mi-a-aratat-ce-inseamna-eleganta-14717734

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.