PRO Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 imi place ultima.. cam aglomerat focalul, sau neclar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Ceva rapid: V1: V2: V3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Update: Idem PRO aici. La ultima textul e bine integrat. Foarte frumos , se vede cum avansezi , incearca sa-ti gasesti si un stil propriu in care sa lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoo Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 (edited) Hai ca ai evoluat Edited August 7, 2010 by SmithWilliams Prea mare carnatul ala de lucrari din quote :)) Ajunge atat, mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Yep,imi place foarte mult cea w&b Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaoTiC Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Ceva rapid: V1: V2: V3: btw, toti da'ti doar evolutia lui, asa e intradevar foarte buna. On : Sincer lucrarea nu e prea bine intregrata, nimic acolo, focala se bazeaza pe acel " rotund " din partea dreapta , un c4d pe partea dreapta in loc-ul acela era teava Link to comment Share on other sites More sharing options...
akey Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 frumoase imi plac incearca sa lasi tuto felicitarile mele akey vad ca nu inceti cu posturile +1 treaba ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 Mersi La lucrarea cu Neytiri am lasat tutorialele " OFF: Yhi, uite ce nume am Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) frate fara suparare ai gradu degeaba aste nu sunt lucrari de gfx ! ai cateva dragute dar multe neintegrate si lumina e peste tot Invata Deph Si Flow. Si niste effecte pe unele sig`uri Bafta .! Edited August 12, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 De cand veniti voi, niste newbie, si imi ziceti mie ca am gradul degeaba? Nu esti tu in masura sa ma judeci pe mine. "Invata Depth&Flow" Crezi ca nu stiu? Te-ai uitat macar la toate lucrarile? Doh. Pastreaza-ti parerile si comentariile pentru tine, "bunule". N-am nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 De cand veniti voi, niste newbie, si imi ziceti mie ca am gradul degeaba? Nu esti tu in masura sa ma judeci pe mine. "Invata Depth&Flow" Crezi ca nu stiu? Te-ai uitat macar la toate lucrarile? Doh. Pastreaza-ti parerile si comentariile pentru tine, "bunule". N-am nevoie. Smith , scuza-ma ca iti spun , dar cloud nu e deloc newbie , ba chiar e mai avansat decat tine , ascultai sfaturile ca incercarea n-are moarte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 (edited) Smith , scuza-ma ca iti spun , dar cloud nu e deloc newbie , ba chiar e mai avansat decat tine , ascultai sfaturile ca incercarea n-are moarte . Eu am zis ca e newbie aici, pe forum. Daca e mai avansat ca mine n-are nici un drept sa comenteze asa. Bravo lui ca e, sa ajute cu sfaturi, nu cu critici rautacioase. Si in plus, ce a zis el nu's sfaturi, e deja ce deja stiu, doh. Oricum nu dau doi bani pe comentariile astea. Daca vrea sa ma ajute, sa ma ajute, cum o face PRO, care presupun ca da clasa oricui de aici, nu sa-mi zica ca nu-mi merit rang-ul si ca-l am degeaba. Nici nu ma cunoaste si gata "esti praf". Aiurea. L.E: Uite, macar de zicea ce a zis HaoTiC, si apreciam. Macar nu critica aiurea si a dat un sfat. Edited August 12, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) bai pustiule am zis FARA SUPARARE daca eream asa critic cum zici tu ziceam mult mai urat ... si e bine cum ti-am zis daca ziceam ca restu e bine gg mai avensezi nimic si stai calm ca am trecut si eu prin asa ceva ! Si cu pro nu am treaba el are stilu lui eu al meu ! Daca vrei ceva poti cere id`u mie lene sa scriu sau te invat pe forum asa vi si iti arati si prin team sper sa mai inveti si apropo daca stiai ca ai gresit undeva dc nu dai pe gugal video tutoriale flow deph integrare? tie lene ? altii au invatat singuri nu le-au trebuit ajutoru nimaniu sau chinuit si acuma nai cuvinte sa zici ce lucrari au tiam zis si iti mai zic nam nimic cu tine am trecut pe forum pe aici sa vad ce e si am comenntat la primele lucrai dar sincer multii au lucrari care te inchini nau trecut pe la vreun tutorial cv nimic tu fata de ei esti mai bun nu zic dar daca vrei sa lucrezi frumos ordonat sa fie apreciate lucrarile tale pune mana si invata fara suparare si nu trebuie sa iti zic eu unde ai gresit trebuei sa iti dai seama ca daca eu iti zic mereu sau altiii pai cu ce te alegi ? nimic nu inveti asa trebuie sa iti dai tu cu capu tau seama de tot ... salut o zi buna Edited August 12, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 bai pustiule am zis FARA SUPARARE daca eream asa critic cum zici tu ziceam mult mai urat ... si e bine cum ti-am zis daca ziceam ca restu e bine gg mai avensezi nimic si stai calm ca am trecut si eu prin asa ceva ! Flacau, vino cu sfaturi utile si concrete, nu fara sens. Si nu ma lua si tu cu "bai pustiule", ca m-am saturat sa fiu luat peste picior. Daca vrei sa ajuti, esti binevenit, da-mi PM si vorbim Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) am io nevoie de ajutor sau tu ? dai pm eu asa am facut cand am avut nevoie de ceva din partea altcuiva e vorba de bun simt acuma Cristiane numai te baga peste tot daca ai Grad GFX nu trebuie sa vi sa zici ca`s smardoi uitate cum vorbeste in primu rand si in al 2 lea nu la-m criticat iam dat gen "uitate singur unde ai gresit " si in al 3 lea rand nu`mi vorbi cu smardoi ca nu sunt cocalar si vezi cum o sa ai reclamatie Si nu faci TU sau altu legea in sectiunea PS/Adobe area ! ci o face founderu! e forumu lui nu al tau tu esti trecut aici doar sa ai grija Gen Lucrator intr`o sectiune;) te-am pupat o zi fb uite cine sunt : ai noroc sa mi sa`u sters multe lucrari din pc ca am avut prb cu win si am ramas cu multe vechii si cateva noi:) dar mersi pt critica Edited August 12, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 bai pustiule am zis FARA SUPARARE daca eream asa critic cum zici tu ziceam mult mai urat ... si e bine cum ti-am zis daca ziceam ca restu e bine gg mai avensezi nimic si stai calm ca am trecut si eu prin asa ceva ! Si cu pro nu am treaba el are stilu lui eu al meu ! Daca vrei ceva poti cere id`u mie lene sa scriu sau te invat pe forum asa vi si iti arati si prin team sper sa mai inveti si apropo daca stiai ca ai gresit undeva dc nu dai pe gugal video tutoriale flow deph integrare? tie lene ? altii au invatat singuri nu le-au trebuit ajutoru nimaniu sau chinuit si acuma nai cuvinte sa zici ce lucrari au tiam zis si iti mai zic nam nimic cu tine am trecut pe forum pe aici sa vad ce e si am comenntat la primele lucrai dar sincer multii au lucrari care te inchini nau trecut pe la vreun tutorial cv nimic tu fata de ei esti mai bun nu zic dar daca vrei sa lucrezi frumos ordonat sa fie apreciate lucrarile tale pune mana si invata fara suparare si nu trebuie sa iti zic eu unde ai gresit trebuei sa iti dai seama ca daca eu iti zic mereu sau altiii pai cu ce te alegi ? nimic nu inveti asa trebuie sa iti dai tu cu capu tau seama de tot ... salut o zi buna "Batrane" uite ce e : Eu inteleg ca vrei sa-i dai sfaturi sa invete Depth&Flow , dar totul are un inceput , si toate la timpul lor , nu cred ca e cazu sa vi tu aici "mare smardoi" si sa dai indicati in dreapta si in stanga. Las-o usor , deocamdata noi facem legea in sectiunea PhotoShop , ok ? Mai intai aratane cu cine stam de vorba si asa , si pe urma fa pe "zmeul". Usor cu +1 aici , ca nu suntem pe Free Chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 am io nevoie de ajutor sau tu ? dai pm eu asa am facut cand am avut nevoie de ceva din partea altcuiva e vorba de bun simt acuma N-ai inteles amice Am inteles ca vrei sa ma ajuti, ok? Ma refeream sa-mi dai PM cu un ID de mess ceva, las' ca dau eu Gata cu off-topic la creatiile mele, vorbim prin PM/Y!Messenger. Noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Mai tii minte cand ti-am zis ca o sa iei designer? Si tu ai zis : @Sonny : Sunt incepator , mai am mult de muncit nu cred ca iau designer . Si intr-o saptamana ai luat designer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) Foarte tare ultima creatie V1 RuLLz, continua tot asa Edited August 12, 2010 by BazZeL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethween Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 frate fara suparare ai gradu degeaba aste nu sunt lucrari de gfx ! ai cateva dragute dar multe neintegrate si lumina e peste tot Invata Deph Si Flow. Si niste effecte pe unele sig`uri Bafta .! De cand veniti voi, niste newbie, si imi ziceti mie ca am gradul degeaba? Nu esti tu in masura sa ma judeci pe mine. "Invata Depth&Flow" Crezi ca nu stiu? Te-ai uitat macar la toate lucrarile? Doh. Pastreaza-ti parerile si comentariile pentru tine, "bunule". N-am nevoie. Nu te cunosc Smith nici pe tine ClouD doar dupa nume daca esti acela de care zic in fine. Smith nu trebuie sa te superi iti spune doar adevarul la acele 3 creatii pe care le-ai postat pe bg albastru iar celalalt b&w all, nu te supara ai folosit mult blur si cateva text-uri care au dat o interfata lucrarilor tale ca si cum ar parea ca ar fi fost lucrate mult. Ii dau mare dreptate lui ClouD, daca noi nu putem critica Designerii sau sa ne exprimam parerile asupra lor, atunci nu stiu cine. Gandeste-te ca intr-un fel pe noi ne moderati nu pe altii, asa ca noi avem tot dreptul sa ne exprimam parerile exluzand administratorii care drec direct la fapte. Sincer parerea mea este acea ca si alui ClouD, prea repede ai primit Designer, nu cred ca dupa ce primesti functia inveti mai mult, ci inainte si o primesti atunci cand esti pregatit. Cel mai probabil Christian sau cum il cheama este singurul de pe aici care ar merita functia restul.. nu zic nimic ca imi sariti in cap. NU AM TREABA CU NIMENI, PAREREA MEA RAMANE ACEASI, FARA SUPARARE. Peace!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Nu faceau off-topic, lasa-i, mersi // Smith here. P.S: Sunt frumoase cele cu Avatar , gj smith Edited August 16, 2010 by Smith™ Smith here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Nu te cunosc Smith nici pe tine ClouD doar dupa nume daca esti acela de care zic in fine. Smith nu trebuie sa te superi iti spune doar adevarul la acele 3 creatii pe care le-ai postat pe bg albastru iar celalalt b&w all, nu te supara ai folosit mult blur si cateva text-uri care au dat o interfata lucrarilor tale ca si cum ar parea ca ar fi fost lucrate mult. Ii dau mare dreptate lui ClouD, daca noi nu putem critica Designerii sau sa ne exprimam parerile asupra lor, atunci nu stiu cine. Gandeste-te ca intr-un fel pe noi ne moderati nu pe altii, asa ca noi avem tot dreptul sa ne exprimam parerile exluzand administratorii care drec direct la fapte. Sincer parerea mea este acea ca si alui ClouD, prea repede ai primit Designer, nu cred ca dupa ce primesti functia inveti mai mult, ci inainte si o primesti atunci cand esti pregatit. Cel mai probabil Christian sau cum il cheama este singurul de pe aici care ar merita functia restul.. nu zic nimic ca imi sariti in cap. NU AM TREABA CU NIMENI, PAREREA MEA RAMANE ACEASI, FARA SUPARARE. Peace!. Ai gresit ceva Eu am invatat mai multe dupa ce am primit functia. Cat despre ultima lucrare, e o chestie facuta la vrajeala, nimic specaculos. Asteptati, acum incerc chestii noi si o sa vina creatii noi. Nu spune ca nu merit Designer, functia este pentru a modera forum-ul, nu tine neaparat de creatii, sa stii Tine de activitatea pe forum si ajutorul acordat, pe planul secund sunt lucrarile. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Fratilor, nu va inteleg. El a primit rang-ul de Designer pentru ca merita, credeti voi ca dadea Bobo designer la orice rebut ? Nu, i-a dat designer lui pentru ca s-a prins ca stie photoshop. Si atata timp ClouD, s-au cum te cheama, Designerii sunt ca niste stapani pe acest Sub-forum - Photoshop, e ca si cum ei sunt regi si noi sclavi, si muncim, ei au rolul de a mentine linistea in aceasca sectiune. Si va mai spun ceva, atata timp cat el are designer nu mai aveti cum sa il faceti nestiutor de photoshop, ca nu-si merita functia, s-au ce mai ziceti voi pe acolo. El are designer, voi taceti. Daca aveti ciuda pe el e alta problema, dati-va cu capu' de pereti, de monitor, de ce vreti voi, doar numai postati aici, cum a zis si Christian, acesta nu este Free Chat. Bravo Smith pentru munca depusa, respect. LE: Acum pun pariu ca vine unu, "nu vezi ce pupincurist esti ?", iar eu ca sa nu ii mai raspund, zic aici. Nu sunt pupincurist, dar am tot dreptul sa ma bag pentru el cand toti sariti pe el ca vai, ca nu stiu ce, ca de ce, ca [...] etc. Iar ala care ma face pupincurist este un natarau, un nerod, un tont, un prost. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Frate Designeri nu sunt regi sau imparati doar muncitori pentru OWNER atata tot si eu grad de gfx pe multe forumuri si nu vin sa zic la o critica ba ce e asta ma critici? nu pentru si critica are povestea ei si in al 2 lea rand in caz ca nu stiti P/C ? = Pareri/Critici = am tot dreptu sa critic ce nu e bine ca sa remedieze ! Si cand faci un album suporti criticile eu am invatat`o pe pielea mea cand eream newbie dar nu comentam pentru ca stiam ca are dreptate asa cum zice si EL daca te uiti atent .... si faza e ca nu trebuie sa ii explic eu ce sa faca trebuie sa isi dea singur seama asa se invata ca daca ii spune cineva mereu ce inveti ? nimic asta inveti Si nam nimic cu nimeni pentru ca nu cunosc pe nimeni pe acest forum ma-m uitat doar la creatii atata tot nu trebuie scandal pentru o critica / Cristian sau cum ai nick la ori ce ora cand doresti facem fight nu mie frica de tine pentru ca te bagi total aiurea eu nu iam zis cu rautate iam zis pur si simplu sa vada sa inteleaga ce a gresit si sa vina cu un V2 de exeptie pentru ca nu ma deranjeaza daca in 2 luni /2 saptamai /2 zile ma depaseste tocmai contrar imi place asta insemnand ca e baiat cu cap si merita tot respectu si chiar si 5 luni tot asa merita tot dar sa dovedeasca singur si iti zic io ca dupa aceea o sa zica ca mine Si inca cv GFX inseamna : moderarea Sectiunea Adobe Area / Photoshop - pui resurse ca sa ia lumea sa ii ajuti - pui tutoriale sa invete lumea " sa ii ajuti " - explici userilor de pe forum ce e aia etc etc " sa ii ajuti " - Request / Cereri (avatar/sig/userbar/logo etc) (depinde ce aveti in sectiunea cu cereri ) Edited August 16, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts