Jump to content

Problema Gta SA

FlavyNr1
 Share

Recommended Posts

Nume: AskWhy
Ce problema ai?: Am incercat sa instalezi gta de mai multe ori, de pe mai multe site-uri si imi cere ceva parola, si nu stiu care ii. si nu ma lasa sa joc.
O scurta descriere a situatiei: Am explicat mai sus!
Screenshot: Nu este nevoie!
Alte precizari: Daca s-ar putea, sa imi dati un link de unde as putea descarca gta san andreas fara sa imi ceara parola, va rog mult, multumesc anticipat!

Stima,

Flavius.

B-Zone nu incurajeaza pirateria :))

Nu-mi pasa ce nu incurajeaza B-Zone, am spus ca vreau un link in care sa il pot descarca, sa nu imi ceara parola, apoi un moderator sa dea edit la link si sa dea T/C atata tot.

Nu-mi pasa ce nu incurajeaza B-Zone, am spus ca vreau un link in care sa il pot descarca, sa nu imi ceara parola, apoi un moderator sa dea edit la link si sa dea T/C atata tot.

Si tot asa nimanui nu-i pasa ca nu esti in stare sa dai next, next, install. Tu tot vrei, ce tot vrei? ai link mai sus. Dupa ce ca n-ai habar pe ce planeta esti mai ai si atitudine de cacao.

Si tot asa nimanui nu-i pasa ca nu esti in stare sa dai next, next, install. Tu tot vrei, ce tot vrei? ai link mai sus. Dupa ce ca n-ai habar pe ce planeta esti mai ai si atitudine de cacao.

Ba cap de dibla, eu nu vreau sa il cumpar, stiu de unde se cumpara, si nu incepe cu atitudine de cacao, ca o sa iasa urat si nu vreau asta clar? Nu te mai crede tu asa mare smecher, hai ca iti zic ceva, nu esti clar? Eu doar am vrut un link in care sa il pot descarca fara sa imi mai ceara parola, nu sa il cumpar de la MediaGalaxy, ca stiu de unde pot sa il cumpar, nab.

Cand pui astfel de intrebari fara logica nu e de mirare ca-ti "cere parola". Daca nu vrei sa-l cumperi nu mai juca si gata. Nici acces la internet nu meriti ca nu ai habar sa-l folosesti.

Hai sa terminam cu "smecheriile " tale de 2 lei, ca nu vreau sa ne certam pe tema asta, si + cine mama dq te-o bagat pe tine in seama fa?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.