Jump to content

Descoperă desenele lui Teodor Năstase, un talentat elev de liceu din Iaşi.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Teodor Năstase e elev la colegiul de artă „Octav Băncilă” din Iaşi şi spune că marile lui pasiuni sunt desenul şi maşinile. Aşa că le-a îmbinat. Evident, nu?

0-teodor-nastase-design-front.jpg?width=

Ştii deja că sunt suficienţi români care s-au remarcat prin desenele lor cu maşini, iar aici îl amintim pe Alexandru Bogdan Mariş, care a îngenuncheat internetul cu conceptul său de Dacia 1300 modernă.

Însă aici nu e vorba de Alex Mariş, ci de Teodor Năstase, un elev al colegiului de arte „Octav Băncilă” din Iaşi. Teodor ne-a trimis pe adresa redacţiei câteva dintre schiţele sale, iar noi credem că sunt foarte bune, motiv pentru care le-am dedicat un material pe site.

„Desenul şi maşinile au fost principalele pasiuni ale mele, aşa că am încercat să fac ceva din asta”, ne-a spus tânărul designer. Şi bine a făcut!

teodor-nastase-design-5.jpg?height=265&w

Aruncă o privire în galeria foto ca să vezi tot ce ne-a trimis Teodor şi intră pe site-ul lui ca să fii la curent cu tot ce îi trece prin cap.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/descopera-desenele-lui-teodor-nastase-un-talentat-elev-de-liceu-din-iasi-14752315

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.