Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

[B-Zone TV] - Kelda's Familly

GangGsta
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Kelda's Familly - Trailer
Gen: Actiune/Drama/Trailer
Data: 27/09/2019
Scurta prezentare: Un sot iubitor, vine acasa si isi gaseste nevasta ucisa. Acesta cauta razbunare si ii nimiceste pe toti cei care ii intalneste in drumul sau. El vrea ca sa isi ia revansa si sa afle cel care i-o omorat nevasta. Acesta are lung drum si in acelasi timp foarte greu dar nu se da batut. F.B.I si C.I.A angajeaza cei mai buni oameni pentru al oprii!
Link: https://www.youtube.com/watch?v=1ogfo0UEvcE&feature=youtu.be&ab_channel=KeldaOfficial

Sa stii ca nu e nimic interesant sa copezi un film in samp si sa nu dai deloc credite dar sa le folosesti coloana sonara si vocile din film dar cu cadre samp pe ideea lor..

Dupa mentalitatea ta probabil nu e, mai du-te la scoala si vorbim dupa! Daca nu iti place nu comenta, e primul asa ca... go la scoala!

Sa stii ca nu e nimic interesant sa copezi un film in samp si sa nu dai deloc credite dar sa le folosesti coloana sonara si vocile din film dar cu cadre samp pe ideea lor..

bro, este doar un trailer, pe care am vrut sa se bazeze povestea noastra. Peace.

Dupa mentalitatea ta probabil nu e, mai du-te la scoala si vorbim dupa! Daca nu iti place nu comenta, e primul asa ca... go la scoala!

Ti-ai facut off-topic, felicitari, eram pe telefon cand am scris aia, stai calm ca am mai multa scoala ca tine si stiu sa scriu, sunt rank 2 NR.

Bafta cu videoclipul!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.