Jump to content

Mazda: ”Noi nu am păcălit testele de emisii și credem în procesul ideal de combustie”.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

578545l-610x390-b-2a145b64.jpg

Este vorba despre Mazda, producătorul japonez care nu crede încă în soluțiile hibride sau electrice, preferând să se axeze pe dezvoltarea unor motoare diesel și benzină extrem de economice. Culmea, ele au o cilindree clasică și au capacitatea să consume sau să emită chiar mai puțin decât unitățile supuse trendului de downsizing.

În acest context al suspiciunilor, Mazda susține că fiecare motor diesel sau benzină respectă regulile de emisii ale țărilor în care este vândut și că nu a folosit nici o soluție de păcălire a normelor de poluare.Mai mult, constructorul japonez își reafirmă încrederea în metodele de propulsie convenționale, susținând că scopul inginerilor săi este acela de a dezvolta noi tehnologii care să ajute motoarele Mazda să atingă un ciclu de combustie ideal, cât mai eficient.

La finalul comunicatului, Mazda a emis și o poziție față de încercarea de a testa mașinile în condiții reale de trafic, un ciclu propus de organismele europene și botezat Worldwide harmonized Light-Duty Test Cycles and Real Driving Emissions. Japonezii vor coopera cu autoritățile în testarea mașinilor sub această nouă formă.

Sursa: http://www.automarket.ro/stiri/mazda-noi-nu-am-pacalit-testele-de-emisii-si-credem-in-procesul-ideal-de-66311.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.