Jump to content

Mourinho, despre criza de la Chelsea

Wizzle
 Share

Recommended Posts

512876_512876_mourinho.jpg

Chelsea a pierdut deja în mai puțin de o treime de sezon mai multe meciuri decât în toată stagiunea precedentă, iar Jose Mourinho a recunoscut că echipa sa trece prin momente dificile.

Într-un interviu acordat italienilor de la Gazzetta dello Sport, antrenorul portughez a declarat că încă este în căutarea unei soluții pentru redresarea "albaștrilor".

"Nu știu ce s-a întâmplat, dar rezultatele lui Chelsea din acest moment sunt foarte slabe. Nu vreau și nici nu pot să ascund realitatea, dar mă chinui să găsesc o explicație. Vă asigur însă că muncesc mai mult ca niciodată și o vom scoate la capăt. De altfel, mai avem și Liga Campionilor, competiție pe care nu o vom neglija" a recunoscut Mourinho.

În ciuda rezultatelor dezamăgitoare înregistrate, tehnicianul lusitan se bucură în continuare de susținerea clubului. A fost pentru prima dată în "era Abramovich" când clubul postează un comunicat oficial pentru a-şi arăta sprijinul pentru un antrenor.

"Sunt foarte mândru că s-a întâmplat acest lucru. Nu face decât să demosntreze că Abramovich are încredere în tehnicianul care a adus acestui club 3 titluri. Îi mulțumesc pe această cale și țin să-i transmit că voi continua să muncesc" a adăugat antrenorul portughez al lui Chelsea.

Mourinho a comparat situația echipei sale cu cea în care se află Juventus, campiona Italiei. Trupa pregătită de Max Allegri se află în a doua jumătate a clasamentului din Seria A, la fel ca și Chelsea în Premier League.

"Juventus pare să joace la fel ca echipa mea în aceste momente. Arată ca o echipă obosită însă își va reveni, la fel ca și Chelsea. E doar o chestiune de timp. Roma și Napoli sunt două formații care pot profita de faptul că Juventus nu mai e marea favorită la titlu în acest sezon" a încheiat cel care în Italia a activat ca antrenor al lui Inter, reușind să câștige tripla cu milanezii în 2010.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.