Jump to content

Klopp, prezentat oficial la Liverpool

Wizzle
 Share

Recommended Posts

513343_513343_Klopp_Anfield.jpg

Zi importantă pentru fanii lui Liverpool! Jurgen Klopp a fost prezentat oficial de englezi în cursul zilei de vineri, într-o conferință de presă, după ce a semnat un contract pe trei sezoane.

Așa cum era de așteptat, Klopp a stârnit zâmbete din partea jurnaliștilor, iar conferința a fost în stilul antrenorului german, parcă neschimbat după perioada petrecută la Dortmund, când a devenit un adevărat idol mai ales pentru fanii Borussiei, mai ales după performanțele reușite în Bundesliga și în cupele europene.

513344_513344_Klopp_Liverpool.jpg

"Eu nu sunt The Special One, ci The Normal One", a fost declarația spumoasă a lui Klopp, cu trimitere directă către Jose Mourinho, de acum marele său rival din Premier League.

"Este cineva în această sală care crede că pot să fac minuni? Deci, lăsați-mă să muncesc! Sunt un tip cât se poate de normal", a continuat Klopp, în discuția cu numeroșii jurnaliști aflați la prezentarea oficială a tehnicianului german.

513345_513345_Klopp_conferinta.jpg

"Noaptea trecută am semnat contractul, iar în această dimineață m-am trezit și iată că sunt managerul lui Liverpool. În patru ani, eu cred că am putea câștiga campionatul. Dacă nu reușesc acest lucru, atunci voi pleca în Elveția", a mai spus antrenorul de 48 de ani, fără să explice legătura cu această țară.

513346_513346_Klopp_stadion.jpg

Sursa

De când așteptat să plece Rodgers, chiar îmi doream să semneze Klopp cu Liverpool, nu Ancelotti, sper să facă minuni, poate chiar să câștige Europa League.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.