Jump to content

Bugatti Grand Tour 2015 - Veyronurile au invadat Croaţia şi Muntenegru. GALERIE FOTO

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Posesorii de Bugatti Veyron din Europa au evadat într-un concediu de vis alături de hipermaşinile lor. Au mers în Croaţia şi Muntenegru în ceea ce se numeşte Bugatti Grand Tour, adică un eveniment care nu trece neobservat.

0-bugatti-grand-tour-2015.jpg?width=610&

Tu cum ai reacţiona dacă ai vedea cel puţin opt Bugatti-uri Veyron venind spre tine? Noi nu suntem prea siguri de felul în care ar decurge întâlnirea, însă ne putem imagina că ar fi o combinaţie de fericire, admiraţie şi ură.

bugatti-grand-tour-2015-10.jpg?height=40

Am întrebat fiindcă în 2015, la fel ca în fiecare an, producătorul francez Bugatti a organizat ceea ce se numeşteBugatti Grand Tour, iar de data asta posesorii de Veyronuri din Europa (şi nu numai) au poposit în Croaţia şi Muntenegru, unde au dat peste orăşele străvechi superbe, peisaje de neuitat şi drumuri grozave.

O fi rău? Dacă nu eşti sigur cum să răspunzi la întrebarea asta, aruncă o privire în galeria foto. Poate te hotărăşti.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/bugatti-grand-tour-2015-veyronurile-au-invadat-croatia-si-muntenegru.-galerie-foto-14817271

Madalin27 Veyron a intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai rapida masina de strada din istorie cu o viteza de 432 km/h, insa recordul a fost depasit intre timp de Hennessey Venom GT. Si alti producatori tintesc acest record in perioada urmatoare. dar totusi asta ramane masina mea preferata

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.