Jump to content

Borussia nu este dispusă să renunţe la Aubameyang, dorit la Barça

Wizzle
 Share

Recommended Posts

514655_514655_Aubameyang.jpg

Pierre-Emerick Aubameyang are un debut de sezon excelent şi a devenit principalul favorit în cursa pentru titlul de cel mai bun jucător african din 2015, iar prestaţiile sale au tras atenţia numelor mari de pe continent.

Cotidianul Mundo Deportivo a anunţat că atacantul gabonez este unul dintre primele obiective ale Barcelonei în perioada de transferuri din ianuarie, dar conducerea Borussiei Dortmundnu este dispusă să se despartă de cel mai în formă jucător al echipei.

"Avem planuri cu el", a fost categoric directorul sportiv al galben-negrilor, Michael Zorc, într-o declaraţie oferită cotidianului Bild.

Cu 14 goluri marcate în 14 apariţii în toate competiţiile în actualul sezon, atacantul de 26 de ani este unul dintre oamenii momentului în fotbalul european. Cu toate acestea, Aubameyang nu se gândeşte la plecare.

"Vreau din toată inima să fiu aici, niciodată nu am vrut să plec", a spus golgheterul Borussiei, despre care s-a spus că ar fi şi pe lista lui Liverpool, după ce Jurgen Klopp a ajuns pe Anfield.

Sursa

Este un fotbalist foarte talentat si de mare viitor insa nu-l vad la Barcelona din mai multe motive. Primul ar fi faptul ca nu are cum sa-i scoata din lot pe Messi, Neymar sau Suarez iar in al doilea rand si-ar pierde forma buna pe care o are. Gandindu-ne ca la Borussia Dortmund e titular meci de meci iar la Barcelona ar juca foarte putin, ar fi un dezavantaj pentru el. Eu as prefera sa-l vad pe Gundogan in echipa Barcelonei, mai ales ca Iniesta este deja pe finalul carierei.

@@South zeEk, din punctul meu de vedere Suarez nu mai are forma din sezonul trecut, ăsta ar fi unul din motivele pentru care situaţia Barcelonei e aşa cum e. Totuşi, nu te poţi debarasa de el după doar un sezon, mai ales când ai dat 70 de milioane ( sau cât a fost). Cred totuşi că un vârf de calitate ar fi necesar, măcar pentru a crea puţină competiţie pe postul deficitar.

Este un fotbalist foarte talentat si de mare viitor insa nu-l vad la Barcelona din mai multe motive. Primul ar fi faptul ca nu are cum sa-i scoata din lot pe Messi, Neymar sau Suarez iar in al doilea rand si-ar pierde forma buna pe care o are. Gandindu-ne ca la Borussia Dortmund e titular meci de meci iar la Barcelona ar juca foarte putin, ar fi un dezavantaj pentru el. Eu as prefera sa-l vad pe Gundogan in echipa Barcelonei, mai ales ca Iniesta este deja pe finalul carierei.

Prin Neymar spui jucătorul care de 3-4 ani tot se așteaptă să confirme? (15 meciuri bune pe sezon nu înțeleg confirmare), Suarez care la Liverpool lua mingea singur din propria jumătate și dădea gol și acum stă doar în careu unde nu prea face mare lucru. Să fim serioși, oricât de Barceloniști ați fi puteți recunoaște că ofensiva nu mai merge, acum fără Messi e o dezordine totală. Dacă Aubameyang nu ar avea loc în momentul ăsta la Barcelona eu mă împușc. O echipă care joacă PE TOATE PLANURILE are nevoie de rezervă pentru fiecare jucător, iar acum dacă nu mă înșel cu Messi și Rafinha (parcă) ce rezerve are Barcelona?

Faza cu nu-l dă Borussia e vrăjeală să dea mai mult, pt 45-50 milioane orice jucător de la BVB e deja cu contractul semnat (poate doar Reus să fie de vreo 60 fiindcă produce mult din marketing).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.