KenseiSamuraiu Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut, de curand mi-am cumparat un mouse nou fara fir A+ Office, dupa o saptamana de utilizare s-au terminat bateriile apoi cand le-am schimbat mouseul nu mai mergea, laserul se aprindea apoi dupa 2 secunde se stingea(se aprindea doar daca apasam clic).Apoi am observat ca in control panel ->devices and prints->in loc de maus aparea o tastatura, si daca dau proprietes->hardware->prima data im apare o tastatura hid keyboar device.Ma puteti ajuta nu este de l =a baterii ca am cumparat n de baterii si nu au mers. Screenshot (în caz că este necesar):http://imgur.com/a/Nqjth Alte precizări:Sper sa ma puteti ajuta, nu pot trage la war fara mouse.Acum folosesc mousepadu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConstantinoviciTM Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Folosesc la fel un mouse fără fir, la fel îmi arată şi mie la "devices and prints" la fel şi la hardware, problema ta nu este de la calculator, incearcă să fixezi acea chestie pe care o bagi în calculator, poate este de acolo sau poate chiar mouse-ul nu este funcţional, poate are vreo problemă. O altă "rezolvare" dacă pot să-i spun aşa este cumpărarea de noi baterii, deşi am văzut că ai specificat că ai cumpărat N baterii, există şansa să fie şi de la acestea. Aştept un reply la acest comentariu să-mi spui dacă s-a rezolvat sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted October 18, 2015 Author Share Posted October 18, 2015 Folosesc la fel un mouse fără fir, la fel îmi arată şi mie la "devices and prints" la fel şi la hardware, problema ta nu este de la calculator, incearcă să fixezi acea chestie pe care o bagi în calculator, poate este de acolo sau poate chiar mouse-ul nu este funcţional, poate are vreo problemă. O altă "rezolvare" dacă pot să-i spun aşa este cumpărarea de noi baterii, deşi am văzut că ai specificat că ai cumpărat N baterii, există şansa să fie şi de la acestea. Aştept un reply la acest comentariu să-mi spui dacă s-a rezolvat sau nu. Tot nu merge, sa stii ca si cand nu e usb-ul conectat in pc dsca apas clic se aprinde laserul, chestia cu bateria nu e ca am luat si baterii duracell si toshiba, cum naiba sa se strince in -3 saptamani Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW VuzzyKIA Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Problema poate sa fie de la o eroare in sistem, dar si de la defectarea mouselui, ori poate mouseul nu are draivere instalate pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.