Jump to content

Videoclipuri la comanda ~ By MaDoXxX TV

MaDoXxX TV

Recommended Posts

Nick: MaDoXxX.TV

Level: 1 ( dar caracterul va fii mereu in crestere, asa ca nu prea conteaza )

Facţiune: Civil, deocamdata

Detalii serviciu: Echipa MaDoXxX TV aduce noi oferte. Facem videoclipuri la comanda. Lasati o cerere aici dupa modelul de mai jos, daca dati si un mention, cererea este si mai repede acceptata.

Alte precizări:

Pachetul 1 ~ videoclip intre 1-5 minute, cost: 150k

Pachetul 2 ~ videoclip intre 5-10 minute, cost: 200k

Pachetul 3 ~ videoclip intre 10-15 minute, cost: 300k

Pachetul 4 ~ videoclip mai mare de 15 minute, cost:500k

• Nume:
  • Nivel:
  • Numele videoclipului:
  • Scenariul:
  • Gen:
  • Pachetul dorit:

• Nume: SidOrOv

• Nivel: 70+

Numele videoclipului: Sidorov Story #2

Scenariul: Sa inceapa cu finalul din primul Story, dupa ce iau Lider si cuceresc orasul Las Venturas, ca cedez Liderul si dupa ma suna Tig3r sa vin sa-l ajut in Los Santos unde reusim sa cucerin orasul, el la randul lui cedeaza liderul iar eu prefer sa raman in continuare in VTB pentru a-l ajuta pe xKay cu orasul unde in prezent am si Rank 4, fac parte din conducerea factiunii, (aici bagi si tu ceva dintr-un trailer VTB cand ne impuscam cu unii la wars sau pnm, nu stiu sigur cum sa zic... in care sa arate ca suntem barosani :)) ) si dupa sa inchei cu textul TO BE CONTINUED... si cu o melodie smenara.

Dar sa faci cumva ca sa se lege Sidorov Story #2 de Sidorov Story #1 ca dupa o sa mai urmeze si Sidorov Story #3 care sa se lege de Sidorov Story #2, de acolo si TO BE CONTINUED la finalul #2 :D O sa fie o poveste dar in mai multe episoade ;)

Gen: Story

Pachetul dorit: Vezi tu in care te incadrezi.

@@A I M Sidorov, cerere acceptata.

Videoclipul va fii gata in 3 saptamani, pe aproximativ 9.11.2015

@@A I M Sidorov, voi marii putin perioada in care videoclipul va fii terminat.

De ce?

AM ajuns la o scena unde toti actorii trebuiesc sa faca animatie, iar movie.b-zone are ACEST bug pe care spune ca il rezolva cam de 1 saptamana...

Pe 2 noiembrie mi s-a spus ca va revenii cu un raspuns, dar pana sa primesc acel raspuns a durat vreo 3 zile.. Am dat 2 mention ca sa se vada si mi s-a raspuns foarte frumos.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.