Jump to content

Râdem degeaba de bulgari: ne dau lecții la capitolul Saloane Auto și vor produce o gamă întreagă de SUV-uri.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

200550l-610x390-b-6200260e.jpg

Automarket a vizitat Salonul Auto de la Sofia. Am găsit acolo o expoziție civilizată și bogată în exponate. În Bulgaria au investit și chinezii de la Great Wall, care vor produce o gamă întreagă de SUV-uri.Cu o zi înainte de deschiderea pentru public, am vizitat Salonul Auto de la Sofia, loc în care ne-am prezentat fără nicio așteptare, având în vedere imaginea de "văr sărac al Europei" pe care o au bulgarii. Dar această imagine nu-i corectă. Cel puțin nu la capitolul saloane auto. Am găsit la Sofia expoziție civilizată, fără gratare printre mașini și hostese îmbrăcate la limita dintre provocator și exhibiționism și cu o paletă largă de mărci prezente, de la Dacia și Lada până la Audi, BMW și Maserati.

Cum este Salonul Auto de la Sofia

473645l-545x373-n-7bbe7d24.jpg

Salonul Auto de la Sofia este un expoziție auto pe care probabil n-au vizitat-o mulți români. Până de curând, nici noi n-am trecut pe acolo, dar există o primă dată pentru aproape orice. După un drum neașteptat de lung, am ajuns la un centru expozițional din Sofia, locul ales de organizatori pentru ediția 2015 a acestui eveniment. Aici am avut prima surpriză: expoziția nu era nici în cort, nici într-o hală veche, ci într-un complex nou. Spre deosebire de clădirile de la noi, nu am simțit niciun miros neplăcut când am intrat în complexul expozițional al bulgarilor, ba chiar am rămas impresionat de gradul de civilizație întâlnit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.