Jump to content

Nelamurire Gta 5 C-hud mod.

MaRiO TSA

Recommended Posts

Model pentru întrebări:Deluxe4

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Pai,as avea nevoie de un tutorial in care sa imi aratati cum pot schimba tintele de la gta 5 c-hud(sa mi-o pun pe a mea)
Screenshot (în caz că este necesar):

,asta cred ca era(a fost pus pe forum dar nu mai stiu unde e topicul).

Alte precizări: Help!

Din vate stiu era ilegala, pai in primul rand, tinta e in hud.txd.Deci downloadezi txdworkshop, open txd, folderu unde ai instalat gta>models si selectezi hud.txd si ai sa iti vezi o mica parte din tinta.Dai click pe selectia aia, iar apoi export si opui undeva.Dupa iti instalezi modurile si dupa iti deschizi txdworkshop, hud.txd si in loc de tinta aia dai click pe ea dupa import si iti pui tinta salvata.Sper ca m-ai inteles.Daca nu te descurci cauta pe ytb cum sa iti faci o tinta, e cam acelasi lucru cu import.Bafta.

Am gasit,trebuia doar sa intru in fisierul cu modu gta 5 c-hud si pozele cu assault.png,pistol.png trebuia sa le pun cu tinta mea dar trebuie sa fie rotunda nu intr-o parte..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.