Jump to content

Ion Ţiriac vrea să scape Bucureştiul de gropi.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

on Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, a declarat că vrea să facă o investiţie care să scape Bucureştiul de gropi.

foto-tiriac-collection-9.jpg?width=610&h

Fostul tenismen Ion Ţiriac a declarat într-o emisiune pentru postul B1TV că va face o investiţie în utilaje şi materiale cu ajutărul cărora va acoperi toate gropile din România. Din partea autorităţilor nu are decât aşteaptă decât o autorizaţie de lucru.

"Facem o campanie, eu o plătesc, luăm un tractor, o batoză, cu toate astea, astupăm toate gropile şi eu fac pariu, vă fac pariu, că în 3 săptămâni am astupat toate gropile din România.", a declarat Ţiriac într-o emisiune susţinută la postul B1TV.

Se pare că declaraţia omului de afaceri a venit ca o reacţie la accidentului în care poliţistul Bogdan Gigina a murit.

Ion Ţiriac şi-a exprimat cu mai multe ocazii dorinţa de a ajuta financiar diverse cauze. Are şi cu ce, averea lui este estimată la 1,2 - 1,3 miliarde de euro.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/ion-tiriac-vrea-sa-scape-bucurestiul-de-gropi-14879717

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.