VeNeNo Legend Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Propun ca la membrii gang-urilor sa se adauge la comanda /spawnchange si optiunea ,,Sala de antrenament´´.Ar ajuta foarte mult, fiindca e oarecum plictisitor ca dupa ce mori sa iesi din HQ si sa intri in sala, apoi sa dai din nou /buygun.Astept pareri, si imi cer scuze ca am postat cand propunerile sunt inchise, dar mi se pare o idee chiar foarte buna, mai ales ca nu cred ca este greu de adaugat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Am propus aceasta idee , iar raspunsul a fost negativ . Asa ca sa stii si tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Propun ca la membrii gang-urilor sa se adauge la comanda /spawnchange si optiunea ,,Sala de antrenament´´.Ar ajuta foarte mult, fiindca e oarecum plictisitor ca dupa ce mori sa iesi din HQ si sa intri in sala, apoi sa dai din nou /buygun.Astept pareri, si imi cer scuze ca am postat cand propunerile sunt inchise, dar mi se pare o idee chiar foarte buna, mai ales ca nu cred ca este greu de adaugat. Daca tot vrei sa se adauge, ar trebui sa se adauge tuturor, indiferent de factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNeNo Legend Posted November 14, 2015 Author Share Posted November 14, 2015 Daca tot vrei sa se adauge, ar trebui sa se adauge tuturor, indiferent de factiune. Nu am stiut ca si celelalte factiuni au sali de antrenament, da ar fi bine pentru toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remember Dyablox Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 @, tot iau sali de antrenament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Greu să mai mergi puțin și să intri în sala de antrenament. Nu sunt de acord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Greu să mai mergi puțin și să intri în sala de antrenament. Nu sunt de acord. Daca faci 20-30 de duele la un moment dat ti se ia sa tot te duci din hq in sala, iti zic eu. Propunerea e buna, sunt pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Nu e deschis topicul cu propuneri. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.