CRZEU Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Salutare, am lucrat in trecut ceva mai mult in Photoshop, dar am renuntat o perioada buna de timp, iar acum m-am gandit ca in timpul liber sa mai fac si eu cateva lucrari. As avea nevoie de niste fonturi ceva mai bune de folosit pentru o semnatura sau un avatar. Daca m-ati putea ajuta cu cateva fonturi, as ramane dator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meez Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 dupa parerea mea fontul difera in functie de stockul folosit, iti pot lasa un site unde gasesti o gramada de fonturi. iti alegi tu unu care consideri ca se imbina bine cu stockul folosit http://www.dafont.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRZEU Posted November 14, 2015 Author Share Posted November 14, 2015 Da, ai dreptate, dar sunt unii designeri care apreciaza unele fonturi mai mult si le folosesc mai des, indiferent de stock (totusi, se incadreaza bine). De pe acel site imi aleg si eu fonturile in general. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoBru Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) Salut, mai jos ai câteva fonturi bune folosite în mare parte pe avatarele / semnăturile ce le întâlnești pe marile comunități: 1.StreetBrush 2.the Citizens 3.True Lies 4.Vladimir Script 5.Yaquote Script Personal Use 6.Xtreem Fat Demo 7.Wankstaberg Battles 8.Vivaldi 9.Six Caps 10.Remachine Script Personal Use 11.Rage Italic 12.Mustang 13.SteelFish 14.Mistral 15.LoveRock 16.jey 17.JaneAusten 18.HndsHand 19.Freestyle Script 20.Spray.ME Aceste 20 de fonturi, eu cel puțin le folosesc foarte des, și sunt destul de mulțumit de rezultat.Dacă mai ai nevoie și de altele îmi poți da un pm. Dacă acest post ți-a fost de ajutor îmi poți acorda un like. Edited November 14, 2015 by SoBru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 (edited) ai primit răspuns http://www.dafont.com/( Bebas, Jennifer, Miama, Autograf ) Edited November 15, 2015 by Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts