Jump to content

[B-Zone Battle] Rossonero vs PhaX

LEWA
 Share

Recommended Posts

Votez v2

v1: se putea si fara text, redimensionarea este mai ok la v2 + ca lucrarea ta nu as pune-o ca avatar, nu da bine la ochi.

v2: blur frumos, effecte bune se vede ca nu ai folosit numai blur, border mai bun ca la v1 si este mai buna claritatea si da aceasta lucrare as pune-o ca avatar.

edit: imaginatie? se vede clar ca l-a copiat pe shadyy phax.

Edited by drE jR

votez v1, îmi place effectul pe care l-ai aplicat, se vede că ai o imaginație diferită de cealaltă persoană ;)

@@drE jR,textul dă chiar bine imaginii,

nu pot să-mi dau seama dacă acele puncte sunt de la font sau brush, chiar arată ok, border potrivit.

v2..prea simplă

Votez v2

v1: se putea si fara text, redimensionarea este mai ok la v2 + ca lucrarea ta nu as pune-o ca avatar, nu da bine la ochi.

v2: blur frumos, effecte bune se vede ca nu ai folosit numai blur, border mai bun ca la v1 si este mai buna claritatea si da aceasta lucrare as pune-o ca avatar.

edit: imaginatie? se vede clar ca l-a copiat pe shadyy phax.

Păi stai așa, în afara faptului că votul tău nu are argumente plauzibile, nu faci parte din juriu deci vei fi sancționat. Ambele lucrări au același Border, ambele au Blur. Aduci niște afirmații foarte eronate, niciodată nu am copiat pe nimeni și am încercat să fiu cât mai original, știi și tu asta având în vedere că ți-am dat vreo 2 PSD-uri cu diferite Blururi și te-am ajutat, e cam absurd să lucrezi pe un așa stock fără Brushuri, oricine folosește Photoshop lucrează cu Brushuri, @, @@Shadyyy, @@Authe, și lista poate continua. Acest Blur îl folosesc de aproape 3 luni și am încercat să-l îmbunătățesc adăugând și alte lucruri pe parcurs. Înțeleg că la cei 13 ani ai tăi te simți un pic frustrat că ți-am închis topicurile în mod corect, mâine-poimâine iar te văd că-mi dai PM să-ți dau alt Blur. :)

Din cauza unora ca tine, provocările nu mai au farmec, măcar puteai să taci și să nu zici a cui e lucrarea. Și da, eu l-am copiat pe Shadyyy :

photo-38950.png?_r=1447490308CM9GZzi.jpg

8->8->8->

Cât despre tine, Rossonero, cred c-ai văzut și tu diferența ;), în fine, îți doresc să ajungi să faci bani din Photoshop, dar cu așa susținători. :))

T/C

Edited by Consigliere PhaX

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.