Jump to content

B-Zone - Best Moments | SA-MP | #COLECTIV

Cantu
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Best Moments | SA-MP | #COLECTIV

Gen: SA-MP

Data: 07.11.2015

Scurta prezentare: Protest pentru oamenii morti in #COLECTIV.

Link: https://m.youtube.com/watch?v=V_GXnnHwTH4

Un LiKE si un Subscribe nu strica daca vreti sa continui cu astfel de Clipuri.

Edited by STeFaN LC

damn... frate daca chiar vrei sa faci ceva semnificativ, aprinde o lumanare si pune-o la geam.

Man, ai inteles gresit. It's just a game. Noi doar vrem sa ne aratam interesul dintr-un joc pentru aceasta "drama". Poate cativa dintre cei din videoclip stau in alte tari sau sunt mai saraci si nu au cum sa se duca tocmai in Bucuresti sa aprinda o lumanare. :00 + Si daca ai pune o lumanare la geam cum zici, crezi ca oameni o sa stie pentru ce este? Iti zic eu ca pentru cei care i-ar interesa ar crede ca aceea este pentru un membru din familie, Doamne-Fereste, nu pentru 59 de oameni. Edited by STeFaN LC

Man, ai inteles gresit. It's just a game. Noi doar vrem sa ne aratam interesul dintr-un joc pentru aceasta "drama". Poate cativa dintre cei din videoclip stau in alte tari sau sunt mai saraci si nu au cum sa se duca tocmai in Bucuresti sa aprinda o lumanare. :00 + Si daca ai pune o lumanare la geam cum zici, crezi ca oameni o sa stie pentru ce este? Iti zic eu ca pentru cei care i-ar interesa ar crede ca aceea este pentru un membru din familie, Doamne-Fereste, nu pentru 59 de oameni.

Realizezi ca toata treaba asta a fost data pe toate ecranele si treaba cu lumanarea la geam tot acolo. Deci decat sa faci un video cu un joc de mai bine de un deceniu si cu gandul ca vei primi reputatie daca-l faci pe tema acelei tragedi, mai bine ai aprinde tu frumos o lumanare, gandindu-te la ei.

Realizezi ca toata treaba asta a fost data pe toate ecranele si treaba cu lumanarea la geam tot acolo. Deci decat sa faci un video cu un joc de mai bine de un deceniu si cu gandul ca vei primi reputatie daca-l faci pe tema acelei tragedi, mai bine ai aprinde tu frumos o lumanare, gandindu-te la ei.

Fie cum zici. :))

Man, ai inteles gresit. It's just a game. Noi doar vrem sa ne aratam interesul dintr-un joc pentru aceasta "drama". Poate cativa dintre cei din videoclip stau in alte tari sau sunt mai saraci si nu au cum sa se duca tocmai in Bucuresti sa aprinda o lumanare. :00 + Si daca ai pune o lumanare la geam cum zici, crezi ca oameni o sa stie pentru ce este? Iti zic eu ca pentru cei care i-ar interesa ar crede ca aceea este pentru un membru din familie, Doamne-Fereste, nu pentru 59 de oameni.

Sunt sigur ca oamenii ti-au vazut videoclipul de pe samp si revolta care a insemnat destul de mult, ma intreb daca s-a facut vreo schimbare daca tot v-ati adunat acolo, asteptati sa sara Ponta de pe geamurile primariei?

No hate :)).

@, E foarte naspa si sunt sincer. Daca tot vroiai sa faci protesc de ce nu te duci in viata reala? Proteste au fost in Baia-Mare, Cluj-Napoca, Bucuresti, Brasov si tu iti gasesti in SA;MP?

Altu'..

Sunt sigur ca oamenii ti-au vazut videoclipul de pe samp si revolta care a insemnat destul de mult, ma intreb daca s-a facut vreo schimbare daca tot v-ati adunat acolo, asteptati sa sara Ponta de pe geamurile primariei?

No hate :)).

A sarit [F4L]Andrei, nu Ponta. :))

Sunt de parere ca prin aceasta activitate pe care ai facut-o tu, ai vrut sa atragi doar atentie. Nu este ok sa te manifesti intr-un joc, care pana la urma

sunt doar niste pixeli, niste coduri de programare sau cum vrei sa-i spui tu. Era suficient sa-ti para rau pentru acest eveniment care s-a petrecut in urma cu

trei saptamani. Cei care incorporeaza orice incident intr-un joc mi se par niste distrusi.

Aceasta este parerea mea, nu cred ca ai inteles mesajul care am vrut sa ti-l transmit.

Sunt de parere ca prin aceasta activitate pe care ai facut-o tu, ai vrut sa atragi doar atentie. Nu este ok sa te manifesti intr-un joc, care pana la urma

sunt doar niste pixeli, niste coduri de programare sau cum vrei sa-i spui tu. Era suficient sa-ti para rau pentru acest eveniment care s-a petrecut in urma cu

trei saptamani. Cei care incorporeaza orice incident intr-un joc mi se par niste distrusi.

Aceasta este parerea mea, nu cred ca ai inteles mesajul care am vrut sa ti-l transmit.

In primul rand, salut. Acest "eveniment" din joc nu a fost realizat de mine. Am vazut un [/ad] si am zis sa ma duc si eu sa vad ce e pe acolo. Am vazut ca erau multi oameni si am zis sa stau si eu sa vad cum e...

Trăim intr-o țară plină de imbecili.

Credeți că veți schimba ceva dacă faceți "protest" într-un căcat de joc? Credeți ca va veni "marele" Bobo să vă dea spitale și de mâncare?

Ieșiți din celule și faceți cunoștință cu viața socială...

Eu unul iau acest rahat ca pe o jignire, ieșiți în stradă dacă vreți o schimbare, idioților!

Trăim intr-o țară plină de imbecili.

Credeți că veți schimba ceva dacă faceți "protest" într-un căcat de joc? Credeți ca va veni "marele" Bobo să vă dea spitale și de mâncare?

Ieșiți din celule și faceți cunoștință cu viața socială...

Eu unul iau acest rahat ca pe o jignire, ieșiți în stradă dacă vreți o schimbare, idioților!

Daca nu iti place nu mai comenta, $@Lp@.

Sincer sa-ti spun, cu parere de rau pentru cele intamplate la Colectiv, puteai sa faci ceva care chiar are legatura cu Colectiv, o lumanare spre exemplu, dar ti-am inteles ideea in care ai spus ca tu sustii acest eveniment tragic facand videoclip-ul asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.