TLG George Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Daca bag orice cleo si in folderul cleo KMF si cateva moduri de hp jocul imi da crash la conectare. Screenshot (în caz că este necesar): Nu am. Alte precizări: Astept lamuriri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h e B u l l e T Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Incearcã reinstall GTA.Si da-i install in alt folder Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Am incercat, dar tot nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
South TheoNeuer Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Acele moduri ești sigur că sunt bune? E posibil să nu fie bun un mod, altfel nu se explică. Încearcă să bagi doar un mod, vezi care merge, îl ștergi, faci tot așa până găsești modul problemă. Sper că ți-am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted November 27, 2015 Author Share Posted November 27, 2015 Am rezolvat, acum merge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.