Jump to content

Snizel Creations

Snizel
 Share

Recommended Posts

Am adaugat si un mic logo, simplu .. doar sa se stie de cine e facut renderul:

34719579073452253174.png

Original Stock:

70265363575943085689.jpg

Timp de lucru: 1 ora

PS: Multumesc Mosu / AlexFTW :D

Ooooooooooooo,frate ador a 2 poza cu gara..esti bun snizel GG FRATE :X ESTI TARE

Pai citeste tot, a 2-a poza NU e facuta de mine, e stockul de unde am decupat renderul.. Ma rog, new:

Timp de lucru: 2-3 ore cu mici pauze

Stiu ca se putea mai bine, dar sincer a devenit obositor si era prea mult ..

PS: E mare ; HD :D[/b]

http://img.b-zone.ro/images/03750490182950766717.png ( Click..e prea mare sa o pun aici direct.. )

Edited by SnizeL

Asta'i chiar dragut.

Vezi tu, pare asa simpla, zici ca e doar un stock, si tu doar l-ai redimensionat.

Incearca si altceva, daca vrei sa inveti ceva mai nou si mai bun, ce zici ? Eu zic ca e momentul sa inveti si altceva, pentru ca vad ca sti cum sa lucrezi.

Mda, am lucrat la ea si arata simpla...

Eu nu vreau sa incerc altceva, nu din cauza ca nu stiu sau nu pot, dar asta imi place, as vrea sa ma perfectionez cat mai mult pe asta, chiar daca e mai greu sa ma perfectionez pe tema asta, si e mai greu sa invat, am sa merg tot asa pe tema asta.. Cateodata voi mai face si altfel de creatii..

Momentan mai fac rendere, unele siguri, cand am timp..ca acum cu scoala nu mai am asa mult timp liber..

Mda, am lucrat la ea si arata simpla...

Eu nu vreau sa incerc altceva, nu din cauza ca nu stiu sau nu pot, dar asta imi place, as vrea sa ma perfectionez cat mai mult pe asta, chiar daca e mai greu sa ma perfectionez pe tema asta, si e mai greu sa invat, am sa merg tot asa pe tema asta.. Cateodata voi mai face si altfel de creatii..

Momentan mai fac rendere, unele siguri, cand am timp..ca acum cu scoala nu mai am asa mult timp liber..

Am inteles, dar eu ti-am dat o idee. Oricum sunt foarte sigur ca poti mult mai mult si pe alte teme.

Iar scoala deabea am inceput'o ;)), e timp si pentru scoala. :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.