Jump to content

Tutorial B-Zone SmitHson #2

Wonder
 Share

Recommended Posts

scuze de off-topic da' las-o moarta ca se vede din elicopter ca e tutorialul lui bebell si ai mai facut si tu niste cacaturi.

Ai merita niste WARN.

Ăăă, băi flăcău, cu limbajul ăsta cred ca tu meriti WARN.

ON: Frumos tutorialul, keep workin'

Uite asa sunt nevoit si eu sa fac OFF topic. Joseph, daca tu esti mai bun si crezi ca eu am mai facut "niste cacaturi", apuca.te si fa tu asa ceva. Am sa cer warn up pentru tine, asta nu e limbaj. In plus, recunosc, Bebell este "fondatorul" meu, el m.a invatat si ma sustine. Dar asta nu inseamna sa ma disconsideri. Nu il copiez in nici un caz, dar stilul nostru de munca este asemanator. E ceva rau in asta? :-?

ON: Multumesc pentru sustinere johN. Sper sa vad un outcome de la tine :X .

mai usor cu off topicu pe aici,costel nu este al meu nici nu stiam ca la facut si pe asta, felicitari pentru efort :D

Sper ca tutorialele astea pe care le faceti voi , le faceti sa-i ajutati pe ceilalti useri nu ?

Oricum tutorialul acesta nu este cine stie ce , dar e bun pentru un incepator.

Ma bucur ca vrei sa inveti si pe ceilalti.

Dar mai intai invata tu mai mult pentru a putea sa-i inveti pe ceilalti ce trebuie.

N-am mai deschis de mult timp photoshop asa ca creatia mea nu e cine stie ce.. Sursa de lumina nu am facut-o cum ai zis tu , am facut un brush alb + ceva burn tool pe alocuri..

27175971802772563617.png

Nu am reusit la faza cu textul(sa misc imaginea dupa text) si la faza cu borderul(sa il misc cu shift) - am Cs5,poate sunt alte comenzi...

Iar la lumina nu mi-a placut cum a iesit :(

Outcome:

39053504867042675189.png
Edited by oTo

Da Bebell. Urma sa dau si note :))

#oTo - e prea luminoasa, iar la faza cu textul, mai incearca. 6 de la mine, nu e foarte rau.

#SnizeL - e ok, nu cred intr.adevar ca CS3 are Vibrance. Inafara de faptul ca e umpic cam prea luminoasa, e ok. 8 de la mine.

Succes in continuare!

#cRiStaL - Desigur ca vreau sa ajut ceilalti useri. E un tutorial simplu, nu foarte greu de realizat. Sper sa.i ajut si pe cei care doresc sa faca asa ceva. Stiu ca mai am multe de invatat :) Si eu ma bucur cand vad ca lumea lucreaza dupa tutorialele mele, chiar daca nu sunt cine stie ce :) I'll keep workin'

#Creepy - Primesti un 7. Blur-ul e cam puternic, si nu se vede smudge prea bine. Trebuia sa mai lucrezi la asta. In schimb, textul este ok.

#DonRazvan - Este bunicica, insa trebuia sa o faci la marimile pe care ti le.am specificat. Luai 10 daca faceai dimensiunile corecte si textul nu se baga peste focal. Mereu, textul, aproape de focal, dar nu pe el. Asa primesti un 8,5 :)

#Gabb - Scuza.ma din suflet, te.am uitat la postul precedent. Lucrarea ta este buna. Avand in vedere ca nu prea stai tu sa faci in PS, apreciez efortul tau si imi place cum ai iesit. Textul e cam "aruncat" acolo, in rest e ok. Ai 8 :)

Va astept in continuare cu outcome-uri. Succes!

Edited by SmitHson

Csabbyk - Hmm, nu e f rau. Textul e mult prea mare si lucrarea e cam prea intunecata. Data viitoare incearca sa stergi smudge de pe focal. Nota 6.5

Opi - Ce.i cu atata blur si lumina? :| Nu ai urmarit toti pasii, refa daca nu te multumesti cu Nota 5 :|

Oh lawd :))

Trebuie sa fac un update pe la tutoriale, sa fac ceva nou, astea sunt deja aiurea.

Nu mai dau note ca...nu are rost :))

Topic closed please.

Edited by SmithWilliams

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.