Nolasco Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi se blocheaza jocul atunci cand se face conexiunea cu serverul, mai exact inainte de a scrie parola contului pentru a ma loga pe server.Screenshot (în caz că este necesar): Nu. Alte precizări: Nu am mod-uri cu exceptia armelor si a tintei, astept un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a p p a Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi se blocheaza jocul atunci cand se face conexiunea cu serverul, mai exact inainte de a scrie parola contului pentru a ma loga pe server. Screenshot (în caz că este necesar): Nu. Alte precizări: Nu am mod-uri cu exceptia armelor si a tintei, astept un raspuns. GTA iti merge (nu SA-MP, GTA SA)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolasco Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 GTA iti merge (nu SA-MP, GTA SA)? Da, merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a p p a Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 incearca sa reinstalezi san andreasul, probabil e de la moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Vai de voi, va zice omul ca nu e de la moduri. Incearca sa bagi o rezolutie mai mica , probabil nu iti duce placa video grafica, sau incearca sa cauti prin windows update, cele mai recente update-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolasco Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Vai de voi, va zice omul ca nu e de la moduri. Incearca sa bagi o rezolutie mai mica , probabil nu iti duce placa video grafica, sau incearca sa cauti prin windows update, cele mai recente update-uri. Am rezolvat, cu siguranta nu ar fi fost de la grafica, placa video este destul de buna, multumesc insa pentru parere. Cer closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.