Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@ITeLeDe, vezi-ți de RPG3, gândești că tu ai vreo putere asupra serverului pe care joc. Nu depind de tine.

@@SEB, gata cu lingușeala, deja ai loc asigurat în taxi.

Glumeam cu invitatia in taxi, nu ma ocup de rpg2

Ms oricum

Si eu nu ma lingusesc de nimeni, imi pare rau, doar sustin pe cineva

Nici nu stiu despre ce vorbitilam inteles doar ca e vorba de sublider NR

Ok, sa fie egalitate si dreptate, veti primi si voi report la fiecare "pe naiba", sau "ce fraier", sa vedem cum o sa va stea neuronii atunci.

Esti sifonar rau daca incepi sa faci asa drq

@@SEB, el nu joacă pe RPG2 și nici nu vrea sublider. Asta nu este o ceartă, nici nu știu cum să o numesc.

Daca nu joaca atunci care e treaba lui cu daca iei sau nu tu sublider?

@@SEB, Ba ce rai sunteti voi toti, mai ales Liviu.

P.S: Liviu imi matura strada zilnic

Acuma ce am mai facut de suntem rai?

Tu ai zis singura ca cerul e limita ta

Dar cerul este limita de jos a mea

@@SEB, De ce nu vi pe rpg 1? Asa viata faina e pe rpg 2?

Pai eu nu joc rpg2, am zis la misto ca vreau in taxi

Joc numa rpg1

Desi m as duce pe rpg2 ca 1 deja are economia foarte mare, foarte multe valori, prea multi zei etc

Sau chiar pe rpg3

Sau chiar pe 4 unde as lua sub sigur pe la inceput, poate nu chiar la primii lideri, dar as lua

@@SEB, Am ban pe RPG2, dar iau oricand unban, sau pot sa intru de pe alte conturi, doar ca momentan el incearca sa-si arate asa zisa "superioritate" pe care nici de gand nu are. @@Kama, Si nu stiu care din noi ia tepe sau ce tot vorbesti tu acolo. Aici gata cu subiectul chiar n-am chef sa se ajunga la discutii mai naspa.

@, Bine, salut. O zi buna sa ai.

@@SEB, Meh, nu mi se pare ceva interesant rpg 4 . Am muncit aici o gramada, de ce sa las tot aici si sa ma duc sa o iau de la 0? nu mi-ar conveni

@@SEB, Meh, nu mi se pare ceva interesant rpg 4 . Am muncit aici o gramada, de ce sa las tot aici si sa ma duc sa o iau de la 0? nu mi-ar conveni

i2Y2H7z.png

k0SNkDt.png

Mor ba

Ce rekt =))

Pe mine nu ma incalzesc banii sau masinile sau casele sau bizzurile

Ma duc daca se apuca si altii cu mine

@@SEB, Un clan nu te face patron. Ci reputatia pe care o ai pe server. Si pe oricine intrebi pe server nu stie nimic de el, doar ca are helper. Wow. Dar pe server n-a facut nimic important, si-a batut joc de factiune.