Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

E bine ca voi jucati sa-mp si eu nu joc deoarece n-am cont.

Adica, am cont dar o regula tampita ma opreste sa intru intr-o factiune, mai bine zis mafie deoarece alea imi plac si joc cred ca de 2 ani in ele, experienta mea in sa-mp fiind 3 ani. Cand caut conturi, nimeni nu are sau n-au nivel. In fine, pana la urma gasesc conturi si o sa joc si in mafii.

Stiu si eu ca se pierde timpul aiurea..... dar, mna nu ma pot abtine sa nu joc + ca nu prea am ce face daca nu ma joc. Pe o parte as avea ce face, sa lucrez in programe, sa scriptez dar asa mai mult imi pierd timpul nerezolvand nimic, la fel si cu sa-mp-ul. Mai bine as invata repede sa scriptez in visual studio C# si astea pentru a face coduri pentru sa-mp sa fac bani :) sau, inca o varianta sa scriptez. Stiu putin sa scriptez, dar mna, tot sa-mp ma joc, mai intru intr-o mafie, mai ma enervez la war, etc.

Pai la început o sa crezi ca îți pierzi timpul degeaba, dar după o sa începi sa culegi roadele. Nici nu-ți dai seama ce bine ar putea să-ți prindă un limbaj de programare în viitor, pe când sampul tot samp rămâne.

Neata.

Da, m-am gandit. Eu sunt din Timisoara, am o groaA de optiuni bune aici, dar totusi, as vrea sa optez pentru liceul militar, iar cel mai aproape e in Alba Iulia