TLG Cristinel Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 16 minutes ago, VaNNila said: Neata bro cf? Bine sefule, tu ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 2 minutes ago, ChristianS said: Bine sefule, tu ce faci? Uite bine m-am trezit si eu acum si am zis sa vorbesc putin aici cu voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Cristinel Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, VaNNila said: Uite bine m-am trezit si eu acum si am zis sa vorbesc putin aici cu voi La fel si eu, mai mult cu tine aici oleaca, ca m-au uitat dupa ce am pierdut gradele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 2 minutes ago, ChristianS said: La fel si eu, mai mult cu tine aici oleaca, ca m-au uitat dupa ce am pierdut gradele.. Ce grade ai pierdut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Cristinel Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, VaNNila said: Ce grade ai pierdut? Am avut 8 grade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 31 minutes ago, Revive Life said: Eu acum văd că a aplicat @A n d r a în Echipă. Mă gândeam să mă apuc de 2, e ceva de NR acolo? Nu se mai merită să te duci în NR, e comunism si ți se taie cheful. Eu am venit pentru a nu stiu câta oară, însă pentru membri. 28 minutes ago, AnxietyTBH said: Cf we nebunilor? Bine nebunule tu cf 33 minutes ago, VaNNila said: Mhm eu i-am zis lui A n d r a sa aplice in echipa , ca voia si ea sa vorbeasca aici Tu mi-ai zis Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, A n d r a said: Tu mi-ai zis Pai stiu Apropo logo-ul nema bineee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, VaNNila said: Pai stiu Apropo logo-ul nema bineee Stai liniștit că o să îl ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 1 minute ago, A n d r a said: Stai liniștit că o să îl ai Ghini cum zici tu Ba eu vreau sa ies afara aici la mine la Brașov dar n-am cu cine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 Neata echipa. Macar in duminica sfanta mai lasati putin din spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Neata echipa. Macar in duminica sfanta mai lasati putin din spam Neata frate , adevarat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Neata echipa. Macar in duminica sfanta mai lasati putin din spam Ce ma? Nici nu se discuta sa oprim spam-ul. Spam-ul e lucru sfant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Păi nu prea funcționează așa, măcar Duminica să venim și noi la lăcașul de cult să ne închinăm spamului și să-l practicăm dacă în timpul săptămânii suntem ocupați. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, Revive Life said: Păi nu prea funcționează așa, măcar Duminica să venim și noi la lăcașul de cult să ne închinăm spamului și să-l practicăm dacă în timpul săptămânii suntem ocupați. =))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, Revive Life said: Păi nu prea funcționează așa, măcar Duminica să venim și noi la lăcașul de cult să ne închinăm spamului și să-l practicăm dacă în timpul săptămânii suntem ocupați. Eu in fiecare zi ma inchin spam-ului. Spam-ul e lucru sfant cum am mai zis. Trebuie sa-l slujim cu sfintenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 Vezi sa nu vina zeul de Dani si sa inchida lacatusul Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Vezi sa nu vina zeul de Dani si sa inchida lacatusul Lacas-ul ba incultule. Nu are de ce sa-l inchida ca discutam nu facem spam d-ala original. Astept sa imi raspunda Dani la "aplicatia" de moderator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Cristinel Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 5 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Vezi sa nu vina zeul de Dani si sa inchida lacatusul Nu vine, stai linistit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 Nu e nimic fain in moderator, daca nu e moderator BGAG Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Ba da plictiseala mare frt Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Nu e nimic fain in moderator, daca nu e moderator BGAG Eu ma duc unde ma pasioneaza, adica Auto/Moto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Vreau și eu moderator B-Gag, dacă nu îmi dai plâng. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Eu am sa aplic mai incolo la functia de moderator , nu aplic acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THC al3xandru Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 neața Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts