Dyablox Posted October 24, 2018 Author Share Posted October 24, 2018 int n; int m; if (prim(a)&prim(invers(a))) cout << "DA"; else cout << "NU"; int invers(int a) { //codul ala de ieri care ti l-am dat pentru oglindire return a; } boolean prim(int x) { int i; for (i = 2; i < n-1; i++) if (n%i == 0) return false; return true; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 (edited) ms mult zi frt cum fac sa fiu si eu asa zew ca tn ? app am erori la program Edited October 25, 2018 by Ciocleiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 25, 2018 Author Share Posted October 25, 2018 O sa fii. Ce erori? Neata la echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 iti zic mai incol ca ma duc sa alerg imbracat de vara pe 6 grade revin dupa ce fac 10 km sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 neaţa ce mai faceţi Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 niata gaysor m-am intors dupa 5 km alergare rapida, ma simt ca un zeeeeeeeeeeeeeeeeeew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 doar 5km? slabuţ, alergam câte 7-8 cu colegii mei Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 ii dadeam si mai mult dar erau niste gunoaie de copii care se jucau cu mingea pe toata pista de alergat spune-mi cum respiri in timp ce alergi, eu raman des fara aer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 (edited) 1 hour ago, Ciocleiu said: spune-mi cum respiri in timp ce alergi, eu raman des fara aer Respiri in plm , ai nevoie de tutorial? // Neata lume Edited October 25, 2018 by Lil Wald Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 2 minutes ago, Lil Wald said: Respiri in plm , ai nevoie de tutorial? da, nu stiu respira Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Salut echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 18 minutes ago, Lil Wald said: in cred ca tu n-ai alergat niciodata in viata asta si te deplasezi cu tricicleta dinaia cum au batranii lenesi, adevarat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 4 minutes ago, Ciocleiu said: cred ca tu n-ai alergat niciodata in viata asta si te deplasezi cu tricicleta dinaia cum au batranii lenesi, adevarat? N-ai condiție fizică dacă nu mai reziști ori alergi cu o viteza mult peste posibilitățile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 man totul tine de respiratie si nu stiu cum se respira corect, altii imi spun sa imi tin respiratia 2 secunde si apoi sa continui, altii pe nas si tot asa alerg de 1 an si as vrea sa merg la maratoanieeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 1 minute ago, Ciocleiu said: man totul tine de respiratie si nu stiu cum se respira corect, altii imi spun sa imi tin respiratia 2 secunde si apoi sa continui, altii pe nas si tot asa alerg de 1 an si as vrea sa merg la maratoanieeeeeeeeee Iti da fratele un sfat dupa o respiratie d-asta alergi 30-50 km asa lejer Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 nush csz de droagele astea da chiar, ati vazut ca se legalizeaza si la noi marijuana? v-ati baga sa incercati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 1 minute ago, Ciocleiu said: da chiar, ati vazut ca se legalizeaza si la noi marijuana? v-ati baga sa incercati ? Inca incerc si stai linistit ca nu se legalizeaza in Romania in urmatorii 50 de ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 ce incerci tu ma? eu nu m-as baga sa cumpar din RO ca nu stiu cum a fost facuta si mi-e ca imi dau legale si o iau razna romania oricum e un gunoi depasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 1 minute ago, Ciocleiu said: ce incerci tu ma? eu nu m-as baga sa cumpar din RO ca nu stiu cum a fost facuta si mi-e ca imi dau legale si o iau razna romania oricum e un gunoi depasit Bine ma, depinde si ce cunostinte ai, asa eu am un tovaras care o creste el si stiu sigur ca e ce trebe, dar in general daca e, in romania nu se merita sa cumperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 baaaaa voi ati vazut cu cat se vand adidasii de firma in tara in care sunt facuti? cu 1 dolar maxim =))))) si noua ne vand cu 200 lei, dmn cat de idiot sa fii sa cumperi de firma voi de unde cumparati? eu am descoperit decathlon si e tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 1 minute ago, Ciocleiu said: baaaaa voi ati vazut cu cat se vand adidasii de firma in tara in care sunt facuti? cu 1 dolar maxim =))))) si noua ne vand cu 200 lei, dmn cat de idiot sa fii sa cumperi de firma voi de unde cumparati? eu am descoperit decathlon si e tare footshop, daca nu e jordan nu imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 ti se pare combinatie sa dai 900 lei pe adidasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 25, 2018 Author Share Posted October 25, 2018 In timp ce alergi inspiri pe nas și expiri pe gura. N-ai aer că ai plămânii slabi. Salut la echipă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 ms de sfat pai si cum sa am plamanii mai puternici? fac dus rece de 2 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 6 minutes ago, Ciocleiu said: ti se pare combinatie sa dai 900 lei pe adidasi? Ba, mna, acuma fiecare cu ale lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts