ToV Hrean Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 1 hour ago, Lil Wald said: Bine ca esti tu smecher mai moale ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 11 minutes ago, ToV Hrean said: mai moale ma Si tu vrei bataie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 34 minutes ago, ToV Hrean said: mai moale ma Tu de unde plm te-ai luat aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 eu sunt smecher Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 12 hours ago, Lil Wald said: ei bat te fac fetita de pun mana pe tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Neaţa, să aveţi un Crăciun Fericit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 1 hour ago, NGB said: Neaţa, să aveţi un Crăciun Fericit! Multumim, la fel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Crăciun fericit băieții mei, să ne auzim cu bine și în anul viitor, la fel de voioși și la fel de cuminți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 2 minutes ago, South Sebi said: Crăciun fericit băieții mei, să ne auzim cu bine și în anul viitor, la fel de voioși și la fel de cuminți. Tu de cand drq esti in team? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 1 minute ago, Innox said: Tu de cand drq esti in team? De ceva timp, însă nu prea am timp să postez, nu ne arăta nouă pe aici că ai învățat să înjuri te rog frumos că nu am chef de tine azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Just now, South Sebi said: De ceva timp, însă nu prea am timp să postez, nu ne arăta nouă pe aici că ai învățat să înjuri te rog frumos că nu am chef de tine azi. Ce rau esti tu , oare vei fi asa de rau si dupa ce vei pierde functia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Just now, Innox said: Ce rau esti tu , oare vei fi asa de rau si dupa ce vei pierde functia? Sincer, măcar am obținut această funcție și am făcut ceva pentru jucători, las-o baltă că n am chef să mă cert cu un copil azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Just now, South Sebi said: Sincer, măcar am obținut această funcție și am făcut ceva pentru jucători, las-o baltă că n am chef să mă cert cu un copil azi. Am vorbit deja cu foarte multi baieti, sa vedem cum mai tii pasul mie cu Zarzare ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Just now, Innox said: Am vorbit deja cu foarte multi baieti, sa vedem cum mai tii pasul mie cu Zarzare ❤️ donezi în jocul ăsta din 2004 și oferi bani pentru voturi, Euro pe Shop mai nou am auzit, bravo ție men, nu prea îmi pasă, mi s-a luat de Mayor, iei, asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Just now, South Sebi said: donezi în jocul ăsta din 2004 și oferi bani pentru voturi, Euro pe Shop mai nou am auzit, bravo ție men, nu prea îmi pasă, mi s-a luat de Mayor, iei, asta e. Din 2004? Daca ti s-a luat de Mayor cum zici tu, nu mai candida nici acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 1 minute ago, Innox said: Din 2004? Daca ti s-a luat de Mayor cum zici tu, nu mai candida nici acum. Nu-mi zici tu mie ce să fac, am vrut să le spun la băieți sărbători fericite, atât am avut de zis, salut, o să vedem cine ia Mayor Ianuarie, o zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 18 minutes ago, South Sebi said: Nu-mi zici tu mie ce să fac, am vrut să le spun la băieți sărbători fericite, atât am avut de zis, salut, o să vedem cine ia Mayor Ianuarie, o zi bună! Mai sunt oameni pe lumea asta, si nu ar fi corect pentru altii, oricum oamenii vor vedea ca iti doresti mai mult de cat ai, si in curand ( de cat ai avut ) nu stii sa pretuiesti ceea ce-ai capatat, oricum vom vedea cine ia cum ai zis si tu, apropo daca un mayor vrea sa mai fie inca o data mayor trebuie sa vorbeasca cu un admin 4+, si cum crede adminul ca s-a descurcat respectivul Mayor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 34 minutes ago, Innox said: ia cum e doar un joc mane, de ce ai dona atatia bani in el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
I O N U T Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Salut si Craciun Fericit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 50 minutes ago, I O N U T said: Salut si Craciun Fericit ! Craciun fericit si tie, Ionut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 4 hours ago, Innox said: it s innox cum fac sa am si eu asa multi bani ca tn Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 nu stiu sa-ti raspund fiule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 Bună dimineața echipă. Scuzați absența. Sărbători fericite la toți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Bună dimineața echipă. Scuzați absența. Sărbători fericite la toți. la voi in MD, cand sarbatoriti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 La mine în familie se sărbătorește pe 1 Revelionul și pe 7 Crăciunul. Moldovenii sărbătoresc pe 25, 1, 7, 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts