Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

ToV Hrean

VIP
 • Content Count

  949
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Extraordinary

6 Followers

About ToV Hrean

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 03/19/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgium
 • Hobbies
  SA-MP

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Leonard
 • RPG1 Nickname
  Hrean.Vener
 • RPG2 Nickname
  Hrean.
 • CS 1.6 Nickname
  Joc CS:GO

Recent Profile Visitors

2558 profile views
 1. Mult succes, Acest joc este "mort" si multi au trecut mai departe...
 2. Mult succes. SAMP-ul numai e ce a fost, asa ca inteleg.
 3. Nick: Hrean. Numarul interviului: 4985 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/3gNqxuG Alte precizari: .Nothing.
 4. ToV Hrean

  @Metro Boomin Cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4986.
 5. Nume (real): Leo Veiner Varsta: 22 Nume in joc si rank in factiune: Hrean. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Consider ca am experienta necesara pe acest server, oamenii se pot baza pe mine ca nu "trisez" sau nu sunt foarte dur si am rabdarea corespunzatoare. Sa ajut factiunea cu activitatea ei si in acelasi timp sa creasca membrii in aceasta factiune. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Am experietna necesara, am fost tester aproximativ in toate factiunile unde am fost rank 4+ si playerii pot avea incredere in mine! Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Cu activitatea mea, voi fi un tester cat se poate de serios, nimeni nu va obtine TL-ul de la mine in niciun fel, pentru cine ma cunoaste personal, sunt de incredere si imi respect cuvantul. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament Intern si Ghidul Reporterului si Regulamentul General al factiunilor Pasnice Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Normal, gresesti, paltesti. Alte precizari: Mersi de sansa.
 6. ToV Hrean

  Nick: Hrean. Cine ti-a aprobat ziarul?: Eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Eu, dovada nu este nevoie Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/dOvD7R5 Alte precizari: Bafta
 7. ToV Hrean

  Salutare tututor, toate bune? Ce mai ziceti? Observ activitate mica rau pe forum!
 8. ToV Hrean

  @Liviu Marian, cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4965.
 9. Nick: Hrean. Numarul interviului: 4951 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/eD7AShM Alte precizari: Re, s-au alaturat ceilalti pe parcurs.
 10. ToV Hrean

  @LenorV23 Cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4951.
 11. Nickname: Hrean. Rank: 3 De ce dorești să devii un reporter calificat?: Ca sa dau emisiuni si sa creez activitate pe server! Alte precizari: Mersi!
 12. ToV Hrean

  @SebiSd, cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contactează un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4938.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.