Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

ToV Hrean

VIP
 • Content Count

  951
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Extraordinary

6 Followers

About ToV Hrean

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 03/19/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgium
 • Hobbies
  SA-MP

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Leonard
 • RPG1 Nickname
  Hrean.Vener
 • RPG2 Nickname
  Hrean.
 • CS 1.6 Nickname
  Joc CS:GO

Recent Profile Visitors

2701 profile views
 1. Nick: Hrean. Numarul interviului: 4985 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/3gNqxuG Alte precizari: .Nothing.
 2. ToV Hrean

  @Metro Boomin Cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4986.
 3. Nume (real): Leo Veiner Varsta: 22 Nume in joc si rank in factiune: Hrean. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Consider ca am experienta necesara pe acest server, oamenii se pot baza pe mine ca nu "trisez" sau nu sunt foarte dur si am rabdarea corespunzatoare. Sa ajut factiunea cu activitatea ei si in acelasi timp sa creasca membrii in aceasta factiune. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Am experietna necesara, am fost tester aproximativ in toate factiunile unde am fost rank 4+ si playerii pot avea incredere in mine! Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Cu activitatea mea, voi fi un tester cat se poate de serios, nimeni nu va obtine TL-ul de la mine in niciun fel, pentru cine ma cunoaste personal, sunt de incredere si imi respect cuvantul. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament Intern si Ghidul Reporterului si Regulamentul General al factiunilor Pasnice Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Normal, gresesti, paltesti. Alte precizari: Mersi de sansa.
 4. ToV Hrean

  Nick: Hrean. Cine ti-a aprobat ziarul?: Eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Eu, dovada nu este nevoie Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/dOvD7R5 Alte precizari: Bafta
 5. ToV Hrean

  Salutare tututor, toate bune? Ce mai ziceti? Observ activitate mica rau pe forum!
 6. ToV Hrean

  @Liviu Marian, cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4965.
 7. Nick: Hrean. Numarul interviului: 4951 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/eD7AShM Alte precizari: Re, s-au alaturat ceilalti pe parcurs.
 8. ToV Hrean

  @LenorV23 Cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4951.
 9. Nickname: Hrean. Rank: 3 De ce dorești să devii un reporter calificat?: Ca sa dau emisiuni si sa creez activitate pe server! Alte precizari: Mersi!
 10. ToV Hrean

  @SebiSd, cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contactează un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4938.
 11. ToV Hrean

  Nick: Hrean. Cine ti-a aprobat ziarul?: Eu. Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Tot eu Poza cu ziarul: Click si click Alte precizari: Multumesc!
 12. Nick: Hrean. Pachetul numarul (1 - : 8 Anuntul dat / Ziarul vandut: Vrei sa beneficiezi de arme mereu? Casa cu ID 7 este fix langa Gun Shop si te asteapta cu rent ieftin. Durata in care au fost acordate anunturile: 18.03.2019- 01.04.2019 Dovada: https://imgur.com/a/J8LFOjI Alte precizari:
 13. ToV Hrean

  Nick: Hrean. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari:
 14. ToV Hrean

  Nick: Hrean. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Crezi ca ai cunostintele si experienta necesara pe server? Te crezi un "veteran"? [...] Team of Veterans te asteapta cu o aplicatie pe website, minim level 35 si un trecut ok! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/iTsvIF1 Alte precizari: Numai cand sunt online ([/sleep] si online) si numai intre orele 12:00<->22:00! Inainte de fiecare pachet, dorest sa vad [/id Hrean] sa se vada ca eram online sau pe sleep in acel moment cand a dat pachetul!
 15. ToV Hrean

  Nick: Hrean. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari:multumesc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.